Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı

Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı

18 rütbeli personel, 2012 yılı Emniyet Genel Müdürlüğü ve Yüksek Değerlendirme kurulu kararı ile bir üst rütbeye terfi etti.

29.06.2012 13:22

Rütbe töreni, Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. Törene; Vali Musa Çolak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünal Ödemiş, İl Emniyet Müdürü Recep Güven, Emniyet Müdürlüğü Çalışanlarıi terfi eden Polisler ve eşleri katıldı.

Tören Aziz Şehitlerimizin anısına saygıduruşu ve istiklal marşınını okunması ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdür Recep Güven, " bir gün önce Eruh İlçe kırsalında bölücü Terör örgütü tarafından hain bir saldırı sonucu yaşamlarını yitiren şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, yaralılarımızada acil şifalar dilerim.Devlet belli bir süreden sonra hepimizin belli bir olgunluğa kavuşmasının vesilesi olarak, bu rütbeleri takmamıza müsaade ediyor ve onaylıyor.Her Yıldız Gökyüzünden koparılmışçısına zorluklar getiriyor ama omuzlara konduğu zaman ciddi bir ağırlıkve yük getiriyor.Sizler bu rütbeleri almaya hak kazandınız.Bunun bilinciyle,gururuyla görevlerinize devam edeceksiniz.Yeni görevlerinizin sizlere, ailelerinize, devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Vali Musa Çolak,Polis teşkilatına hitaben yaptığı konuşmada,"İlimize bağlı Eruh İlçe kırsalında bölücü terör örgütü tarafından haince, kahpece yapılan saldırıyı şiddetle, nefretle kınıyorum. Hain saldırı sonucu, yaşamlarını yitiren şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Şehit ailelerimize baş sağlığı diliyorum. Ruhları şad olsun." dedi.

Emniyet ve asayişin, huzur ve güvenin tesis ve devamı için mesai mefhumu gözetmeksizin her zaman vatandaşımızın hizmetinde önemli başarılara imza atan Emniyet birimlerini tebrik eden Vali Musa Çolak,"Bugün Milletimizin huzuru, asayişin temini ve devletimizin güvenliği için hiç bir fedakârlıktan kaçınmayarak canla-başla hizmet veren, tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu Türkiye Cumhuriyeti'nin temel kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatımız, toplumun huzurunu, bireylerin mutluluğunu ve güvenliğini sağlamaktadır.

Bugün, Türk Polisi; tüm demokratik hukuk devletlerinde olduğu gibi, sadece suç ve suçluyla değil, aynı zamanda bireye saygı, insan sevgisi, temel hak ve özgürlüklerin güvence altına alınması ve şeffaflık gibi değerleri esas alan bir anlayışla görev yapmaktadır.Bu bakımdan huzur, güven ve asayişin temininde toplumun bütün kesimleri ve kurumlarıyla işbirliği yapılması ve suçun oluşmadan önlenmesini öngören toplum destekli polislik yaklaşımı, Emniyet Teşkilatımızın hizmet sunumunda öncelikli tercihidir.Emniyet Teşkilatımızın başarısı, halkımızın verdiği desteklere ve Teşkilata duyduğu güvene paralel olarak, daha da artacaktır.Devletimizin sıcaklığını, sevgisini, hoşgörüsünü ve adalatini Vatandaşlarımıza mutlak suretle hissettirin. İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki gayret ve başarılarından dolayı, başta İl Emniyet Müdürümüz olmak üzere, Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde görevli tüm personeli bu vesileyle bir kez daha kutluyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından terfi alan polislere apoletleri, Vali Musa Çolak, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ünal Ödemiş,İl Emniyet Müdürü Recep Güven tarafından takıldı.

Rütbe terfi töreni, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından, Emniyet müdürlüğü tarafından verilen kokteyl ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Siirt İl Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement