Siirt'te İki Ayrı Kazada İki Kişi Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Siirt'te İki Ayrı Kazada İki Kişi Yaralandı

Siirt\'te İki Ayrı Kazada İki Kişi Yaralandı

Siirt'te, barajda çalışan bir işçi inşaat kalıbını sökmeye çalışırken iki metre yükseklikten zemine düşerken, Baykan ilçesinde seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü bir otomobile arkadan çarptı.

16.06.2013 16:31

Siirt'te, barajda çalışan bir işçi inşaat kalıbını sökmeye çalışırken iki metre yükseklikten zemine düşerken, Baykan ilçesinde seyir halindeki bir motosiklet sürücüsü bir otomobile arkadan çarptı. İki kazada 2 kişi ağır yaralandı. Meydandere köyü yakınlarındaki Kirazlık Barajı inşaatında çalışan Mehmet Emin Baykara, inşaatın kalıplarını sökerken dengesini kaybederek iki metre yükseklikten sert zemine çakıldı, ağır yaralanan işçi Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

MOTOSİKLET OTOMOBİLE ÇARPTI

Siirt'in, Baykan ilçesi Veysel Karani beldesi karayolunda meydana gelen kazada, Uğur Yuruş yönetimindeki motosiklet bir otomobile arkadan çarptı. Kazanın etkisiyle yaklaşık 10 metre sürüklenen Uğur Yuruş, çevreden geçenlerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 acil servis ekipleri tarafından Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Siirt'te İki Ayrı Kazada İki Kişi Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement