Şile'de Roman Vatandaşlar Evlerine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Şile'de Roman Vatandaşlar Evlerine Kavuşuyor

Şile\'de Roman Vatandaşlar Evlerine Kavuşuyor

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu tarafından sözü verilen ve 88 Roman Aileyi ev sahibi yapacak 'Göçe Toplu Konut' projesi tamamlandı.

29.10.2013 11:27  Güncelleme: 11:26

Şile Belediyesi sözünü verdiğimiz bir projeyi daha tamamladık. Başkanımız Can Tabakoğlu tarafından, sözü verilen ve 88 Roman Aileyi ev sahibi yapacak 'Göçe Toplu Konut' projesi tamamlandı. 31 Ekim Perşembe günü Ağva Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştirilecek kura çekimi ile Roman vatandaşlarımız konutlarına sahip olacaklar.

BAŞKANIMIZ; 'Sözlerimizi Tutuyor, Projelerimizi Bir Bir Tamamlıyoruz, Roman Vatandaşlarımıza Yeni Konutları Hayırlı Olsun'

Ağva Göçe Toplu Konut Projesi Kura çekimi hakkında konuşan Başkanımız; sağlıksız koşullarda yaşayan Ağva'lı Roman vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Bugün daha iyi ve sağlıklı konutlarda yaşama sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. 2011 yılında Toplu Konut İdaresi ile beraber geliştirdiğimiz Göçe Toplu Konut Projemizi tamamlamış bulunuyoruz. 31 Ekim Perşembe günü, saat 14:00'te, Ağva Anadolu Lisesi Spor Salonunda gerçekleştireceğimiz Toplu Konut kura çekimi ile Roman vatandaşlarımız konutlarına sahip olacaklar. Böylelikle vatandaşlarımıza sözünü verdiğimiz dev bir projemizi daha tamamlayacak ve Roman vatandaşlarımıza daha insani koşullarda yaşama imkanı sunacağız' ifadelerini kullandı.

'DEV PROJELERLE, DURMAK YOK, YOLA DEVAM'

Şile Toplu Konut Projesinin tamamlanması ve kura çekiminin ardından aynı mutluluğun Roman vatandaşlar tarafından da yaşanacağını ifade eden Başkanımız: ' ' Dev Projeleri Şile'ye kazandırmaya devam ediyoruz. Önce Şile Toplu Konut projesini, şimdi de Göçe Toplu Konut Projesini tamamladık. Sözlerimizi yerine getiriyor, vatandaşlarımızı konut sahibi yapıyoruz. Şile için Dev projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Sırada ilçemize vizyon katacak, Şile Kültür Merkezi, Şile Spor Merkezi gibi Dev projelerimiz var. Söz verdiğimiz gibi projelerimizi tamamlıyor, birlikte kazanıyor, birlikte başarıyoruz' dedi.

KURA ÇEKİMİ 31 KASIM GÜNÜ… ROMAN TOPLU KONUTLARINDA NELER VAR?

Ağva Göçe Toplu Konutları 7 blok, 88 konuttan oluşuyor. 88 Roman aileyi konut sahibi yapacak projede sosyal donatı alanları, yeşil alanlar, otopark, sosyal tesis ve mescit gibi farklı kısımlar mevcut. Aileler, Belediyemiz tarafından, 31 Kasım Perşembe günü, saat 14:00'te, Ağva Anadolu Lisesi Spor Salonunda düzenlenecek kura çekimine katılacak ve konutlarına sahip olacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şile'de Roman Vatandaşlar Evlerine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement