Aziz Yıldırım, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştü - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştü

Fenerbahçe'de yapılacak olan başkanlık seçimlerinde aday olmaya hazırlanan Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda dev bir adım attı. Seçimi kazanması halinde sarı-lacivertli takımdaki ikinci dönemine başlayacak olan Aziz Yıldırım, teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu getirmek istiyor. Yıldırım ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi.

13.05.2024 19:31

Fenerbahçe başkanlığına aday olmaya hazırlanan Aziz Yıldırım, teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü bir teknik adamı getirmek için kolları sıvadı.

Aziz Yıldırım, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştü

MOURINHO İLE GÖRÜŞTÜ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe'deki ikinci dönemine güçlü girmek isteyen Yıldırım, teknik direktörlük görevi için dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho'yu istiyor. Öte yandan Aziz Yıldırım ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Jose Mourinho ile bir görüşme yaptığı ve karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Aziz Yıldırım, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştü

"KULÜP ARIYORUM"

Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kulüp çalıştırmak istediğini açıklayan Mourinho, "Son iki yılda iki kez Avrupa kupalarında finallere ulaştım. Teknik direktörlük yapmak istiyorum. Bu hayatımın temel bir parçası. Bunu yapmadan mutlu olamam. Peki Nerede? İyi bir antrenman tesisine sahip olan herhangi bir kulüpte çalışabilirim" ifadelerini kullanmıştı. Sırasıyla Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham ve Roma'yı çalıştıran 61 yaşındaki teknik adam, Roma'daki görevinden 16 Ocak 2024'te ayrıldı.

Aziz Yıldırım, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştü

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, teknik direktörlük için Jose Mourinho ile görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Şükrü null: verdiği cevap resimde belli 2 3 Yanıtla
  • Gursel kalen: Boş adam bu hoca çıkıp sahada oynamayacak senden kaliteli oyuncu isteyecek benimde istediğim oyuncuları alırsan bende şampiyon ederim 2 2 Yanıtla
  • Ali Arat: yahu bunlar dedeyi harcadilar morinho kim 0 1 Yanıtla
    Musab Özkan: Dede kim la mourinhonun yanında? Avrupada adını bilen yok dedenin 1 0

Advertisement