Sinemada Bir Asır' Kitabının Tanıtımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Sinemada Bir Asır' Kitabının Tanıtımı Yapıldı

Sinemada Bir Asır\' Kitabının Tanıtımı Yapıldı

Bu Yıl 51'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Sinemada Bir Asır' adlı kitap sinemaseverlere sunuldu.

12.10.2014 23:15

Bu Yıl 51'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'Sinemada Bir Asır' adlı kitap sinemaseverlere sunuldu.

Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) tanıtımı yapılan kitaba ilgi büyük oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı Başdanışmanı ve aynı zamanda kitabın editörlüğünü yapan Abdurrahman Çelik, kitapla ilgili katılımcılara bilgi verdi. 'Sinemada Bir Asır' kitabında sinemacıların, akademisyenlerin ve sinema yazarlarının değerlendirmeleri yer alıyor.

54 KİŞİ KATKIDA BULUNDU

Türk sineması ve festival adına bir şeyler yapmak istediklerini belirten Editör Abdurrahman Çelik, "Sinema sektöründe çalışan çok değerli yönetmen, yapımcı, senarist ve de oyuncu dostlarımız çok büyük katkı sundular. Burada birçok kişiye, değerli hocalarımıza, sinema sektöründe çalışanlara açık bir platform oluşturduk. 54 yazarımız bunu kabul etti ve bu kitap oluştu. İnşallah bu kitaptan başta gençlerimizi olmak üzere birçok kişi faydalanır. Bunun bir kopyasını da muhtemelen festival yönetimi üniversitelerimize gönderir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kitap katkıda bulunan yazarların imzalarıyla ücretsiz olarak dağıtıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinemada Bir Asır' Kitabının Tanıtımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement