TSK'ya Ait Helikopterin Düşürüldüğü Bölgeden İlk Görüntüler - Son Dakika
Güncel

TSK'ya Ait Helikopterin Düşürüldüğü Bölgeden İlk Görüntüler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin operasyonunda bir helikopterimizin düşürüldüğünü açıkladı. TSK'ya ait helikopterin düştüğü bölgeden ilk görüntüler geldi.

10.02.2018 15:21  Güncelleme: 16:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da yaptığı konuşmasında Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'nda bir askeri helikopterin düşürüldüğünü söyledi. Doğan Haber Ajansı helikopterin düşürüldüğü bölgeden ilk görüntüleri geçti. NTV muhabiri Yağız Şenkal Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yoğun bir helikopter trafiğinin yaşandığını söyledi.

HELİKOPTERİN ENKAZINA ULAŞILMAYA ÇALIŞILIYOR

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına ulaşılmaya çalışıldığı bildirildi.

YARALI ASKERLER, HATAY'A GETİRİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "az önce bir helikopterimiz düşürüldü" açıklamasının ardından yaralanan Türk Askerleri Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında görev yapan askeri bir helikopter, Suriye'nin Hatay sınırında düştü. Olay yerine sevk edilen ekipler tarafından yaralı askerler Kırkhan Devlet Hastanesine getirildi. AK Parti Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, hemen hastaneye giderek yaralı askerleri ziyaret etti.

ERDOĞAN DUYURDU: AZ ÖNCE BİR HELİKOPTERİMİZ DÜŞÜRÜLDÜ

Güvenlik güçlerimiz sınırlarımız içinde ve dışında yürekleriyle, bilekleriyle, cesaretleriyle, kanlarıyla büyük bir mücadeleyi yürütüyor. Bu sabah itibarıyla 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabii ki bir savaşın içindeyiz, kaybımız da olacak.

"KAT BE KAT FAZLASIYLA ÖDEYECEKLER"

Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bedelini misliyle değil kat be kat fazlasıyla ödeyecekler. Çünkü biz kararlıyız. İnanıyoruz ve üstünüz. Bunu da başaracağız.

TSK\'ya Ait Helikopterin Düşürüldüğü Bölgeden İlk Görüntüler
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TSK'ya Ait Helikopterin Düşürüldüğü Bölgeden İlk Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement