Sirkeci'deki Olayın Görüntülerinin Kaybolmasına Tepki - Son Dakika
Güncel

Sirkeci'deki Olayın Görüntülerinin Kaybolmasına Tepki

Sirkeci\'deki Olayın Görüntülerinin Kaybolmasına Tepki

CNN Türk'te 5N1K programını sunan Cüneyt Özdemir, Sirkeci'de ölen Ece Su'nun hayatını kaybettiği olayın görüntülerini kaybolmasına isyan etti.

17.03.2014 20:56

Sirkeci'de arabalı vapura binerken suya düşen otomobilin içinde hayatını kaybeden Ece Su'nun ölümü CNN Türk'ün 5N1K programına konu oldu. Programın sunucusu Cüneyt Özdemir, Ece Su'nun teyzesi ile canlı yayında konuştu ve acısını paylaştı ardından konuğuyla beraber yaşananları konuşurken olayın görüntülerinin kaybolmasına isyan etti.

GÖRÜNTÜLERİN KAYBOLMASINA İSYAN ETTİ

Cüneyt Özdemir, "Yurdun her tarafını kameralarla donattık. MOBESE sistemi kurduk bravo ama kameralar sadece kamunun işine göre çalışıyor." ifadelerini kullandı.

"SORUMSUZLUK" TEPKİSİ

Özdemir, "Olay sadece birinin denize düşmesi değil. Ortada denize düştü çıkardık olayı yok. 5 yaşında küçük bir çocuk hayatını kaybetti ve anneanne yaşam mücadelesi veriyor. Asıl mesele bir sorumsuzluk dalgası var Türkiye'de. Polis sorumsuz, askerler sorumsuz, Uludere'de 35 kişi ölüyor sorumsuz, Berkin'i vuruyorlar sorumlusu ortada yok. Ya bir çocuk 5 yaşında ölmüş. Hemde İstanbul'un ortasında pisi pisine hayatını kaybetmiş." dedi. Özdemir, "Sorumsuzluk diz boyu. Asalım mı kardeşim? diyorlar birde böyle bir tuzu kuruluk var ortada. Kimse benimde başıma böyle bir şey gelebilir diye düşünmüyor ya." diye konuştu.

"MOBESE KAMUNUN İŞİNE GÖRE ÇALIŞIYOR"

Cüneyt Özdemir, "Beni rahatsız eden şeylerden birisi de yine görüntü yok. Şimdi vapurun görüntüsü ile kazanın nasıl olduğunun görüntüsü ortaya çıkıyor. Sonra o görüntü ortadan yine kayboluyor. Türkiye'nin her tarafını MOBESE'lerle donattık. Bravo büyük bir başarı. Ama o kameralar bir tek işine geldiği zaman çalışıyor. Biz işine geldiği zaman çalışan MOBESE icat ettik. Kamunun işine geldiği zaman bu kameralar çalışıyor. Yoksa hiç kayıta girmiyor bunlar. Kamunun hatası olduğu zaman kayıttan çıkıyorlar. Anladığım kadarıyla böyle bir yazılımları var. Ortada suçlu yok. Görüntü yok. Sonra da ne yapalım asalım mı bunları? diye bir tuzu kuruluk var maalesef." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sirkeci'deki Olayın Görüntülerinin Kaybolmasına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • SIRNAK73: Ben bu Adamı Çok Seviyorum, Dürüst biri, Çok Doğru Konuşuyor.!! 40 4 Yanıtla
  • (: helal cüneyt abi 23 5 Yanıtla
  • YUH: bunların alayı şeytan bunlar din iman bilmez ler İDO ARTI AKP ARAŞTIRIN AKP LİLER ARAŞTIRIN O ÇOCUHUN GÜNAHI DA VEBALİDE BOYNUNU ZA ADALET AKP YE GÖRE VAR HAKİM VE SAVCILARDA Hİ KUSURA BAKMASINLAR 17 3 Yanıtla
  • KARAKOCANLI / mazlum: Turkiyede insan larin cani cok ucuz oldugunu malesef butun dunya oyrendi yalniz bizi yoneten hukumet ler bir turlu oyrenemedi ahllah sabir versin mahsun ece sunun ailesine Turkiyede cocuk larda artik terorit ilan edildi uludere deki 35 mahsun cocuk lar gibi cuneyt ozdemir cok moder anlayislin insan samimi durust Turkiye nin 77 milyon vatandasina karsi cok sorumlu ender yetisen deyerli bir gazeteci dir yazilarini radikal gazetesinde takip ediyorum ulkemizde onun gibi kac tane daha sefaf gazeteci ve yazar ve olmus olsaydi inanki Turkiyenin sorunlari cok daha kolayi cozulurdu Turkiyedeki gazetecilerin cogu cikarci ve yalakacidir 15 1 Yanıtla
  • PAYLAŞIM: Cumleten hayırlı aksamlar ben tv den ızledım olayın goruntusunu tatbık etmısler olası dusme anı gıbı ama ben senelerdır bınıyorum arabalı vapura egerkı arac vapurun kapanan yerıne cıkmıs olsa o kapak ıcerıye dogru kapandıgını ve zıncırlere baglı oldugunu sanıyorum aklımda oyle kalmıs nasıl gerıye kapak dusuyor cozemedım allah rahmet eylesın kardesımızıe bu sırada 9 0 Yanıtla

Advertisement