Sivas Cüzdan ve Poşeti Bir Arada Barındıran Ürün İlgi Çekti - Son Dakika
Güncel

Sivas Cüzdan ve Poşeti Bir Arada Barındıran Ürün İlgi Çekti

Cüzdan ve poşeti bir arada barındıran ürün ilgi çektiSivas'ta elektronik ürünler dükkanı işleten Mehmet Bülent Özçelik'in yıllar önce yurt dışından getirttiği cüzdan ve poşetin bir arada olduğu ürün dikkat çekti.

05.01.2019 18:40

Cüzdan ve poşeti bir arada barındıran ürün ilgi çekti

Sivas'ta elektronik ürünler dükkanı işleten Mehmet Bülent Özçelik'in yıllar önce yurt dışından getirttiği cüzdan ve poşetin bir arada olduğu ürün dikkat çekti. Adına cüzdan ve poşetin karışımı 'Cüşet' ismini veren Özçelik, ürünün poşet uygulamasına çözüm getirebileceğini söyledi.

Türkiye'nin gündeminden düşmeyen ücretli poşet uygulaması için birçok alternatif ve vatandaşların çözümleri gündeme gelirken, Sivas'ta cüzden ve poşeti bir arada bulunduran bir ürün dikkat çekti. Kent merkezinde elektronik ürünler satan mağaza işleten Mehmet Bülent Özçelik(50), yıllar önce yurt dışından getirttiği ancak kullanmadığı ürünü gün yüzüne çıkardı. Poşet uygulamasına pratik çözüm getirebilecek olan cüzdan aynı zamanda içerisinde 8-10 litrelik ürün alabilecek bir poşet barındırıyor. Katlandığı zaman içerisine banka ve kredi kartları konulan ve insanların üzerinde rahatça taşıdığı bir cüzdana dönüşen ürün, alışveriş yapıldıktan sonra ise poşete dönüşerek, ürünleri taşımada kullanılıyor. Özçelik'in cüzdan ve poşeti bir arada bulundurması nedeniyle 'Cüşet' ismini verdiği ürün, meraklıların da ilgisini çekti.

Ürünü yıllar önce yurt dışından getirttiğini belirten Özçelik, Avrupa'da çevre duyarlılığının daha önceki yıllarda başlamış olduğunun bir göstergesi olan ürünle ilgili olarak, Günlük alışveriş için ideal bir ürün. Ülkemizde de bu yaygınlaştırılabilir. Ürün cüzdan görünümünde. İçine kartlarınızı koyup üzerinizde veya aracınızda rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz. Marketten alışveriş yaptığınızda da fermuar kısmı açılarak 8-10 litre hacimli bir poşete dönüşüyor. Bu sayede günlük olarak marketlerden aldığınız ufak tefek ürünleri rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz. Ben hem poşet hem cüzdan olduğu için adını 'cüşet' koydum. Görenlerin de ilgisini çekti. Ülkemizde de benzerleri üretilerek, kullanıma sunulabilir dedi.

Poşet uygulamasının çevre kirliliğini önleme anlamında olumlu bulduğunu belirten Özçelik, Başlangıçta uygulamada sıkıntılar olabilir ama bunun gibi pratik çözümler geliştirildiğinde faydalı olacaktır diye konuştu.

Sivas Cüzdan ve Poşeti Bir Arada Barındıran Ürün İlgi Çekti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Cüzdan ve Poşeti Bir Arada Barındıran Ürün İlgi Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement