Sivas Kanserde Erken Teşhise Dikkat Çekmek İçin Klip Hazırladılar - Son Dakika
Güncel

Sivas Kanserde Erken Teşhise Dikkat Çekmek İçin Klip Hazırladılar

Sivas Kanserde Erken Teşhise Dikkat Çekmek İçin Klip Hazırladılar

Kanserde erken teşhise dikkat çekmek için klip hazırladılar Sivas İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle bir video klip hazırlandı.

03.02.2016 17:06

Kanserde erken teşhise dikkat çekmek için klip hazırladılar

Sivas İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 4 Şubat Dünya Kanser Günü nedeniyle bir video klip hazırlandı. Müdürlük çalışanları tarafından sosyal medyada paylaşılan klip, "Sakın geç kalma erken gel" sloganıyla kanserde erken teşhisin önemine dikkat çekiyor.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün hazırladığı video klipte, başta Sivas valisi olmak üzere bir çok kişinin kanserle ilgili uyarısına yer verildi. Klipte yer alan Sivas Valisi Alim Barut, vatandaşların aile hekimleri ile Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi'ne (KETEM) müracaat ederek ücretsiz tarama yaptırabileceklerini ifade etti. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ise, "Kanser kaderiniz olmasın hayatınız bizim için değerlidir" ifadeleriyle vatandaşları uyarırken, İl Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Levent Sağlam da, kanserin taramalarla önlenebilecek bir hastalık olduğunu söyledi. Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk da kanserde erken teşhisin hayat kurtardığına dikkat çekti. Video klipte aile hekimleri ve KETEM çalışanları tarafından da benzer uyarılar yapılarak, "Sakın geç kalma erken gel" sloganı müzik eşliğinde ve koro halinde seslendirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Kanserde Erken Teşhise Dikkat Çekmek İçin Klip Hazırladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement