Sivas - Kedi Kavgası Hastanelik Etti - Son Dakika
Güncel

Sivas - Kedi Kavgası Hastanelik Etti

Sivas - Kedi Kavgası Hastanelik Etti

Sivas'ta Yaşayan 45 Yaşındaki İbrahim Bakır Kedi Yüzünden Tartıştığı Komşusu 65 Yaşındaki Reşit Leçe'yi Başından Satır ile Yaralayarak Hastanelik Etti.

16.09.2010 14:11

SİVAS'ta yaşayan 45 yaşındaki İbrahim Bakır kedi yüzünden tartıştığı komşusu 65 yaşındaki Reşit Leçe'yi başından satır ile yaralayarak hastanelik etti.

Gürün ilçesi Çamlıca köyünde yaşayan ve çiftçilik yapan Reşit Leçe'nin ev kedisini komşusu İbrahim Bakır'ın çocukları alarak oynamak için kendi evlerine götürdü. Kedisini komşusunun çocuklarının götürdüğünü öğrenen ve çocuklara kızarak kedisini alan Reşit Leçe ile İbrahim Bakır arasında bu yüzden tartışma çıktı. Tartışmayı gören vatandaşlar iki komşuyu ayırarak evlerine gönderdi. Çocuklarına kızılmasına tepki gösteren İbrahim Bakır bugün sabah erken saatlerde kalkarak Reşit Leçe'nin sabah namazına gitmesini bekledi. Evinden çıkarak sabah namazına giden Reşit Leçe'ye, İbrahim Bakır arkadan gelerek saldırdı. Kafasına satır ile vurarak yere düşürdüğü adama elindeki satırı rast gele vurmaya başladı. Kafasında ve vücudunda derin yaralar açılan talihsiz adam İbrahim Bakır'ın kafasına taş ile vurarak elinden kurtuldu. Bağırtılar üzerine olay yerine gelen aileler kanlar içinde buldukları iki komşuyu alarak Gürün Devlet Hastanesine götürdü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan iki komşu tedavi altına alındı. Reşit Leçe'nin kafasında ve kollarında bulunan derin satır yaraları plastik cerrahi servisi doktorları tarafından dikildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas - Kedi Kavgası Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement