Şoför Şükriye Muhtar Adayı Oldu - Son Dakika
Güncel

Şoför Şükriye Muhtar Adayı Oldu

Şoför Şükriye Muhtar Adayı Oldu

Evden eve taşıma işi yapan, kamyonet şoförü Şükriye Gülüm yaklaşık 6 bin 500 kişinin yaşadığı Modernevler Mahallesi'ne muhtarlık için aday oldu Muhtar adayı Gülüm: "Mahalleye bir kadın eli değip güzelleşeceğine inanarak aday oldum"

20.02.2014 11:25

TUNCER ÇETİNKAYA - Isparta'da yaklaşık 6 bin 500 kişinin yaşadığı Modernevler Mahallesi'nde kamyonetle evden eve taşıma işi yapan Şükriye Gülüm, muhtarlığa adaylığını koydu.

"Modernevler Mahallesi'ne hanım eli değecek ve daha da güzelleşecek" sloganı ile adaylık başvurusu yapan 35 yaşındaki 2 çocuk annesi Gülüm, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Mahalleye bir kadın eli değip güzelleşeceğine inanarak aday oldum. Bazı eksiklerimiz vardı onları tamamlamak için adaylığımı koydum" diye konuştu.

Eşi ile ikinci el ev eşyası satışı işi yaptığını anlatan Gülüm, 20 yıldır Modernevler Mahallesi'nde yaşadığını kaydetti. Gülüm, muhtarlığı kazanması halinde yapmayı planladığı bazı işleri ise şöyle sıraladı:

"Mahallemizde sağlık ocağı yok, çocuklarımızın okulu yok. Çok uzağa yol kat ederek gidiyorlar. Pazar yerimiz yok, bayanlarımız pazar yerinin olmamasından çok şikayetçi, bunun gibi eksiklerimizi inşallah tamamlayacağız."

Seçim çalışması için ev ziyaretleri yaptığına değinen Gülüm, özellikle kadınlardan destek gördüğünü ifade etti. Kamyonet şoförlüğü yapmasını mahalle sakinlerinin ilginç bulduğunu ve "Siz bu işi yaptıktan sonra muhtarlığı da yaparsınız" dediklerini dile getiren Gülüm, başta eşi ve çocukları olmak üzere bütün aile fertlerinin kendisine destek olduğunu vurguladı.

İmzaladığı evraklardan para almayacak

Muhtar adayı Gülüm'e eşi Mehmet Gülüm de destek veriyor. Eşinin muhtarlığı en iyi şekilde yapacağına inandığını dile getiren Mehmet Gülüm "Bana iş yerinde yardımcı oluyor. Beraber eşya götürüyoruz, eşya taşıyoruz. Bana her türlü kolaylığı sağladığı için ben de elimden geldiğince ona destek vermeye çalışıyorum" dedi.

Gülüm, seçime kadar eşiyle gezerek seçim çalışmasına katkı yapacağını belirtti.

Mahallede seçim çalışması yapan ve broşür dağıtarak destek isteyen Gülüm'e genç ve kadın olmasından dolayı destek veren Abdullah Kuloğlu da oyunu kim çalışırsa ona oy vereceğini söyledi.

Şükriye Gülüm, ev ziyareti de yaparak kadınlara yapacağı çalışmaları anlattı. Mahalle sakinlerinden Hatice Şengül, muhtar adayı Gülüm'den kazanması halinde evrak imza parası almamasını istedi. Şengül, "Bir işimiz düşerse gelir yardımcı olursunuz artık" ifadesini kullandı.

Gülüm de kazanması durumunda imzaladığı hiçbir evraktan para almayacağı sözünü verdi. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şoför Şükriye Muhtar Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement