Solo'dan, Facebook'ta Hediye Yağmuru - Son Dakika
Güncel

Solo'dan, Facebook'ta Hediye Yağmuru

Solo\'dan, Facebook\'ta Hediye Yağmuru

Türkiye'nin en çok satın alınan tuvalet kağıdı Solo'dan, Facebook'ta hediye yağmuru!

05.03.2013 15:15

Yaprak kalınlığı %15 arttırılarak yenilenen Solo tuvalet kağıdı, Facebook'taki "Damlaları Yakala" oyunu ile her hafta 15 kişiye küçük ev aleti hediye ediyor.

İpek Kağıt'ın "hem kaliteli, hem hesaplı" markası Solo'nun yeni oyunu "Damlaları Yakala" Facebook'ta başladı. Yaprak kalınlığını % 15 artırarak yenilenen Solo ile hem keyifli zaman geçirin hem de çekiliş ile küçük ev aletleri kazanma şansı yakalayın!

Klavyenin sağ ve sol ok tuşları ile oynanan "Damlaları Yakala" oyununda; 60 saniye içinde musluklardan akan suları Solo tuvalet kağıdı ile yakalayın, çekilişe katılıp hediye kazanma şansı sizin olsun!

Her hafta 15 kişinin Arzum'dan su ısıtıcı, blender ve Türk kahvesi robotu kazandığı yarışma 31 Mart tarihine kadar sürecek.

Daha çok arkadaşını davet et, daha çok oyna, çekilişe katılma şansını arttır

Kazananların her hafta Pazartesi günü saat 15:00'de yapılan çekiliş ile belirlendiği yarışmada, her hafta en fazla 15 adet çekiliş hakkı veriliyor. Her gün en fazla 5 oyun oynanabilen "Damlaları Yakala" yarışmasında, daveti kabul eden her bir arkadaş için ilave 1 oyun hakkı daha kazanılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Solo'dan, Facebook'ta Hediye Yağmuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement