Son dakika haber | FATİH'TEKİ SİLAHLI KAVGA KAMERADA - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber | FATİH'TEKİ SİLAHLI KAVGA KAMERADA

Son dakika haberlerine göre FATİH'te park meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

04.07.2022 15:55  Güncelleme: 16:26
FATİH'te park meselesi nedeniyle çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. O anlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

Aksaray Küçük Langa Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında esnaf arasında park meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürüldü.

Görgü tanığı Mehmet Karakurt "Araçlarını park etmişlerdi. Park yüzünden bir tartışma oldu. Sonra gittiler, birkaç saat sonra geldiler. 3 kişi yaralandı. Biri ağır yaralıydı. Üçü de iş sahibi ve akraba. Çantacılık yapıyorlar. Başta kavga edenler 2 kişiydi. Sonra karşı taraf 5 kişi geldi." dediBaşka bir görgü tanığı ise "Park kavgası ettiler. Sonra buradan ayrıldılar. 'biz size ne yapacağımızı biliyoruz' dediler. Silahla gelip birbirlerine sıktılar. 3 kişi yaralandı. Biri ağırdı." dedi

Öte yandan o anlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde kavga eden grup arasında bir kişi silahla ateş ederek uzaklaşıyor.

- İstanbul
Son dakika haber | FATİH\'TEKİ SİLAHLI KAVGA KAMERADA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber | FATİH'TEKİ SİLAHLI KAVGA KAMERADA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement