Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı - Son Dakika
Güncel

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

30 Aralık 2022'de Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülme anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Videoda Ateş'in vurularak yere düşmesi sonrasında arkadaşı Ahmet Keçik'in, Ateş'in belindeki tabancayı kaparak tetikçilere karşılık verdiği anlar yer aldı.

14.05.2024 08:56

Ankara'da 30 Aralık 2022 tarihinde Cuma Namazı çıkışında kurulan bir pusu sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş'e saldırı anının görüntüleri ortaya çıktı. Sinan Ateş'in yanında ise olay sırasında arkadaşları olan Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik'in yer aldığı görüldü.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Sinan Ateş'in, Selman Bozkurt ve Ahmet Keçik ile yürüdüğü sırada motosikletli saldırganların geldiği ve Ateş'e saldırı düzenlediği görülüyor. O sırada Sinan Ateş'in yanında bulunan Selman Bozkurt ise omuzundan yaralanarak Ateş'in yanına düşüyor. Ahmet Keçik ise Ateş'in belindeki silahı alarak kaçan saldırganların arkasından ateş ediyor.

"SİNAN'A SİYASETİ BIRAKMASI İÇİN PARA TEKLİF EDİLDİ"

Sinan Ateş iddianamesi geçtiğimiz günlerde kabul edilmiş ancak Ateş'in eşi Ayşe Ateş, kendi ifadelerinin iddianamede yer almadığını öne sürmüştü. Ayşe Ateş, katıldığı bir televizyon programında eşi Sinan Ateş'in göz göre göre öldürüldüğünü söyleyerek, Sinan Ateş'e siyaseti bırakması için para teklif edildiğini ilk kez açıklamıştı.

Ateş, "Önce hakaret edildi, iftiralar atıldı. Sonra korkutalım dediler. Sinan'ın yanında duran arkadaşlarına düşman oldular. Onları taciz etmeye başladılar. Çağrı Ünel'e 10 kişi saldırdı. Bu saldırıda 20 yaşındaki genç bir çocuk öldü. Bu olayı Sinan'ın itibarını bozmak için kullandılar. Bunu bir kan davasına çevirdiler. Amaçlarını ulaşmak için kullandılar" ifadelerini kullanmıştı.

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Son Dakika Güncel Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Amed Cylan: Adaletin olmadığı yerde , var olan hiçbir şeyin değeri olmaz. Sözde yol arkadaşı olanlar bile sahip çıkmadı yazıklar olsun Siyasi görüşü ne olursa olsun adalet herkes için eşit olmalı Mekanı cennet olsun 43 2 Yanıtla
  • Ahmet Çak: sayın hanımefendiye sormak lazım siyaseti bırakması için para teklif edildi diyorsunuz kim ve kimler para teklif etmiş bununla ilgili bir bilginiz varsa adli makamlarla paylaştınızmı bu cinayet ortada kalmaz amma altında kalan bu senaryo,yu yazan ve oynatan vede oynayanlar fena ezilir 12 13 Yanıtla

Advertisement