Reuters haber ajansı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Özbekistan Başbakan Yardımcısı Cemşit Kuçkarov ile görüşmesinde ABD'de hakkında dava açılan eski ekonomi bakanı Zafer Çağlayan hakkında konuştu.
''TÜRKİYE'NİN ÇIKARLARI ALEYHİNE ÇALIŞMAMIŞTIR''
Zeybekci, "Ekonomi eski Bakanı (Zafer) Çağlayan'ın Türkiye'nin çıkarları aleyhine hiçbir işlemi olmamıştır; bizim için aslolan Türkiye'nin çıkarlarıdır. İran'a yönelik (ABD) ambargolarının delindiği iddiaları var ama bir Türk bakan hakkında başka bir ülkenin bulunduğu iddia ispatlanmalı" ifadesini kullandı.
"MUHATTABIMIZ ALMANYA DEĞİL AB"
Zeybekci, Almanya ile son dönemde gerilen ilişkilere de değinerek, "Almanya'nın Gümrük Birliği'nin güncellenmesini engelleme"hakkı yok, bizim muhatabımız AB" dedi.
Son Dakika › Güncel › Nihat Zeybekçi: Zafer Çağlayan, Türkiye'nin Çıkarları Aleyhine Çalışmamıştır - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?