Sönmez Muhtarları Dinledi - Son Dakika
Güncel

Sönmez Muhtarları Dinledi

Sönmez Muhtarları Dinledi

Başkan Sönmez, Merkez mahalle muhtarlarını dinledi.

28.04.2012 09:39

AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez'in, merkez mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ikincisi bugün yapıldı.

AK Parti İl Başkanlığında merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen İl Başkanı Mahir Sönmez, muhtarların mahallelerindeki sorun ve beklentilerini dinledi.

Başkan Sönmez, merkez mahalle muhtarlarıyla belirli periyotlarla bir araya gelmeye özen gösterdiklerini belirterek şunları kaydetti; "Mahallerimizin ve mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın sorunlarını ve beklentilerini muhtarlarımız yakinen takip etmektedirler. Bu nedenle muhtarlarımızla belirli periyotlarla bir araya gelerek beklentilerini almaya gayret ediyoruz. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarla hem süreç içerisinde yaşanan gelişmeleri değerlendiriyor hem de yeni beklentileri varsa onları almaya gayret ediyoruz. Merkez mahallerimizin sorunlarının çözümünde gerçekleştirdiğimiz toplantılar sayesinde oldukça verimli sonuçlar alıyoruz. Toplumumuzu temsil eden diğer kesimlerle de bu tür istişare toplantıları yapacağız. Amacımız, şehrimizin daha da gelişmesi ve kalkınması için ilgili çevrelerin düşüncelerini ve beklentilerini almaktır."

Merkez mahalle muhtarları ise AK Parti Elazığ İl Başkanı Mahir Sönmez'in belirli periyotlarla kendilerini dinlemesinden, böylesi kapsamlı toplantıda sorunlarını değerlendirmekten büyük mutluluk duyduklarını vurgulayarak, düzenlediğimiz toplantılar sonrasında dile getirdiğimiz sorunların önemli bir kısmının çözülmesinden dolayı İl Başkanımız Mahir Bey'e teşekkür ediyoruz. Bu tür toplantılar sayesinde mahallemizde çok daha güzel hizmetler gerçekleştirilmeye çalışıyor. Kendilerine mahalle sakinlerimiz olarak teşekkür ediyoruz."açıklamasında bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez Muhtarları Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement