Spor Camiası İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Spor Camiası İftarda Bir Araya Geldi

Spor Camiası İftarda Bir Araya Geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin amatör spor kulüplerini kaynaştırmak amacıyla düzenlediği iftar programı Antikkapı'da gerçekleştirildi

22.08.2011 09:28

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Amatör Spor Kulüp yöneticileri için düzenlediği iftar yemeği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Universiad için altyapıda ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

KULÜP YÖNETİCİLERİ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Antikkapı'da düzenlenen iftar yemeğinde spor camiası kaynaşma fırsatı bulurken programa Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İstanbul ASKF Başkanı Ali Düşmez, Sakarya ASKF Başkanı Hüseyin Kama, spor kulüpleri yöneticileri ile sporcular katıldı.

GENÇLERİ TEŞVİK EDİYORUZ

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sağlıklı nesillerin yetişmesi için spora gereken önemin verilmesi gerektiğini belirtti. Büyükşehir Belediyesi olarak gençleri spora teşvik ettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, herkesin yaşına ve bedenine göre yapabileceği sporlar olduğunu vurguladı.

KOCAELİ UNİVERSİAD'A HAZIR OLMALI

Başkan Karaosmanoğlu, "Spor yardımlaşmayı ve sağlıklı yaşamayı sağlıyor. Ben de elimden geldiği kadar spor yapmaya gayret ediyorum. Herkesin yapabileceği spor branşları var. Hem merkezi hükümetimiz hem de yerel yönetimlerimiz spor yapabilecek ortamlar oluşturuyor" şeklinde konuştu. Universiad'a talip olduklarını Hatırlatan başkan Karaosmanoğlu, "Kocaeli buna hazır olmalı. Kulüplerimiz hazır olmalı. Bu etkinliğin Kocaeli'de yapılması için çalışıyoruz ve başaracağız. Altyapı için ne gerekiyorsa yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NE TEŞEKKÜR

Kocaelispor Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın da Büyükşehir Belediyesi'nin amatör spora verdiği desteğe değinerek iftar programına katılan herkese teşekkür ettiğini belirtti. Kocaeli Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci ve Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Baykan da yaptıkları konuşmalarda sporun önemine değindiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Spor Camiası İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement