"Srr Resıstance Runner" Serisini Sunuyor - Son Dakika
Güncel

"Srr Resıstance Runner" Serisini Sunuyor

"Srr Resıstance Runner" Serisini Sunuyor

"Skechers SRR Resistance Runner" serisi, koşu ve antrenman için tasarlanmış ideal özellikleriyle dikkat çekiyor.

29.05.2012 12:29

SRR serisindeki modeller, özel taban materyalleri sayesinde, ayağın ortasıyla zemine temas etmeyi sağlayarak, sizi ileri doğru itiyor. Böylece daha rahat ve akıcı bir koşu deneyimi yaşıyorsunuz.

Kısa süre önce girdiği Türkiye ayakkabı pazarında hızla yükselen ve tüketicilerden büyük ilgi gören Skechers, yeni modelleriyle fark yaratmaya devam ediyor. 2012'de 20. Yılını kutlayan dünyaca ünlü ayakkabı markası Skechers'ın, İlkbahar-Yaz sezonunda tüketicilerin beğenisine sunduğu "Skechers SRR Resistance Runner" serisi özel tasarımları ve teknolojileriyle, koşmayı sevenlere aradıkları fonksiyonelliği ve rahatlığı sunuyor.

Spor yapanlar, özellikle de koşmayı sevenler aradıkları pek çok özelliği "Skechers SRR Resistance Runner" serisinde bulabilecekler. SRR serisinin, normal koşu ayakkabılarına göre önemli farkları var. Normal koşu ayakkabılarını kullanırken zemine ilk olarak topuğumuzla temas ederiz. Zemine ilk temas ettiğimiz anda ortaya çıkan darbe etkisi, eklemler ve belimiz başta olmak üzere tüm iskelet sistemimizin üzerinde bir baskı yaratır. İşte SRR serisinin en önemli özelliği de bu noktada ortaya çıkıyor:

SRR, özel taban materyali sayesinde, ayağın ortasıyla zemine temas etmeyi sağlayarak, eklemlerinizin ve belinizin maruz kaldığı baskıyı minimize ederek, topuktan parmak ucuna geçerken kaybettiğiniz süre ve enerjiyi, sizi ileri doğru itmekte kullanıyor. Böylece daha rahat ve akıcı bir koşu deneyimi yaşıyorsunuz. Outdoor ya da fitness antrenmanlarında kullanmak için oldukça ideal olan SRR serisini, günlük kullanımda konfor ve rahatlık arayanlar da ayağından çıkarmak istemeyecekler.

Skechers, SRR serisini sporseverlerin ve spor giyinmeyi sevenlerin beğenisine sunuyor.

SRR serisini ve Skechers'ın tüm koleksiyonlarını; Boyner, YKM, SPX, Intersport, Yalıspor, Sportive, mağazalarında ya da internet üzerinde Pabbuc.com, Zizigo.com, Sporcum.com, Sporena.com, Morhipo.com ve Zidaya.com adreslerinden bulabilirsiniz…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Srr Resıstance Runner' Serisini Sunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement