Star'da Devrim - Son Dakika
Güncel

Star'da Devrim

Star\'da Devrim

Kadrosuna Güçlü Kalemler Ekleyen Star Gazetesi'nde İddialı Bir Değişim Yaşanıyor.

03.03.2011 15:53  Güncelleme: 16:05

Star Gazetesi'nde iddialı bir değişim yaşanıyor. Yakında yeni tasarımıyla gazete bayilerinde yerini alacak olan Star Gazetesi yazar kadrosuna güçlü kalemler ekledi.

Yeni yazarlardan öne çıkan isimler; Mustafa Karaalioğlu'nun New York'a gidip ikna ettiği Nobel ödüllü ekonomist Paul Krugman Müslüman Kardeşler'in kurucusu Hasan El Benna'nın torunu, Foreign Policy dergisinin yüzyılın entellektüelleri anketinde ilk 10 a giren entelektüel akademisyen Tarık Ramazan Siyaset Bilimci Daniel Levy, tam sayfa tarih yazacak olan yakın tarih uzmanı Cemil Koçak, Birgün, Nokta ve Taraf eski yazarı Cemil Ertem...

Logo tamamen değişip lacivert oluyor, yanındaki yıldız da kalkıyor. Rahat ve okunaklı bir hale getirilen Star'ın ilk sayfası simetrik, dolgun karekterlerle yazılmış ve büyük bir fotoğraf kullanılıyor. Avrupadan gelen özel beyaz kağıt, ele bulaşmayan boya da yeni özellikler arasında.

Her gün en az bir röportaj yayımlayacak olan gazetenin sloganları "Yeni Türkiye'nin Gazetesi" "5N1K Sıfır Tekzip". İlk sayı için şimdiden elliden fazla reklam alan yeni Star'ı gören gazetecilerin tepkileri gayet olumlu.

Sürecin bir kısmını hastane odasından takip etmek zorunda kalan Karaalioğlu, Türkiye'nin en kalibre yazıişlerini oluşturmuş görünüyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Star'da Devrim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement