Suç Makinesi Mandrake Güven Timleri'nden Kaçamadı - Son Dakika
Güncel

Suç Makinesi Mandrake Güven Timleri'nden Kaçamadı

Suç Makinesi Mandrake Güven Timleri\'nden Kaçamadı

Beyoğlu'nda çeşitli suçlardan yüzlerce sabıkası olan "Mandrake" lakaplı yankesici, Güven Timleri tarafından suçüstü yakalandı.

21.04.2012 15:44

Beyoğlu'nda çeşitli suçlardan yüzlerce sabıkası olan "Mandrake" lakaplı yankesici, Güven Timleri tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Beyoğlu'nda Güven Timleri, çeşitli suçlardan yüzlerce sabıkası olan "Mandrake" lakaplı A.A. isimli yankesiciyi takibe aldı. Daha önce de iki kez suçüstü yakalanan A.A.'nın savcılıktan serbest bırakılması üzerine Güven Timleri, zanlının her anını kameraya kaydetti. Birçok suçtan yüzlerce kaydı bulunan A.A., Beyoğlu'nda bir kafede yaptığı yankesiciliğin ardından yakalandı. Polis ve güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde girdiği kafede önce yankesicilik yapacağı yeri belirlemek

için bir süre oturduğu yerde etrafı denetleyen zanlı, daha sonra gözüne kestirdiği kişilerin bulunduğu masanın yanına oturuyor. Zanlı, ceketiyle perdeleme yaparak kadınların cüzdanlarını çalıyor. Bir süre sonra cep telefonuyla konuşur gibi yaparak olay yerini terk eden zanlı kafeden ayrıldıktan sonra çantası karıştırılan kadının yanına giden polisler, kadının çantasında cüzdanının olmadığını belirlemesi üzerine harekete geçiyor. Zanlı, Güven Timleri tarafından gözaltına alınıyor.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen A.A'nın bu kez tutuklandığı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suç Makinesi Mandrake Güven Timleri'nden Kaçamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement