Sümbüllü Hayran Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Sümbüllü Hayran Bıraktı

Sümbüllü Hayran Bıraktı

Sümbüllü Bahçe Medyayı da Büyüledi

15.06.2011 10:44

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'nın yerel medya yöneticileriyle Sümbüllü Bahçe Konağı'nda buluştu. Medya yöneticileri ile sohbet eden Dündar, hem soruları yanıtladı, hem de konağı tanıttı.

Osmangazi Belediye tarafından yeniden Bursa'ya kazandırılan Sümbülü Bahçe Konağı, bu kez Bursa'nın önde gelen medya temsilcilerini ağırladı. Sümbüllü Bahçe Konağı'nda medya temsilcilerine yemek veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hem konak hem de belediyenin çalışmaları hakkında konuklarına bilgi verdi. Türk mutfağının enfes lezzetlerinin sunulduğu yemekte gazetecilerle bol bol sohbet eden Başkan Dündar, konuklarına tarihi konağı da gezdirdi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Mustafa Dündar, Sümbüllü Bahçe Konağı'nın Bursa turizmine katkı sağlayacağını aktardı. Konağın tarihi havası, doğal yiyecekleri ve muhteşem manzarasıyla kısa sürede kentin gözbebeği haline geldiğini anlatan Dündar, tesisin sadece Bursa'dan değil birçok kentten talep gördüğünü kaydetti.

Başkan Dündar, gazetecilere konak inşaatı sırasında gün yüzüne çıkan antik hamam ile tarihi sur kalıntılarının bulunduğu bölümde açılan "Bursa ve Sümbüllü Bahçe Fotoğrafları" sergisini de gezdirdi.

Dündar'ın davetine katılan Medya yöneticileri de, Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan Sümbüllü Bahçe Konağı'na övgüler yağdırdı. Konağı çok beğendiklerini ifade eden medya yöneticileri, büyüleyici bir atmosfere sahip olan tesisin kentin tanıtımında önemli bir rol alacağını ifade ettiler.

Tarihi Sümbüllü Bahçe Konağı'ndaki davete, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Kamuran Bozkuş, İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürü İrfan Altıkardeş, İHA Haber Müdürü İhsan Altıkardeş, Bursa Hakimiyet Yayın Yönetmeni Tayfun Çavuşoğlu, As TV Sorumlu yayın Müdürü Fırat Yılmaz, Meydan Gazetesi Genel Yayın Müdürü Aysın Komitgan, Gerçek Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Gerçek Medya İcra Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Zakir Barutçu, Line TV Genel Yayın Yönetmeni Dilek İlhan, Medya D Genel Müdürü Ahmet Kömbe, Doğan Haber Ajansı Bursa Haber Müdürü Namık Göz ve Zaman Gazetesi Bursa Temsilcisi Enis Öznük katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sümbüllü Hayran Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement