Süper Lig Sırası Altay’da - Son Dakika
Güncel

Süper Lig Sırası Altay’da

Süper Lig Sırası Altay’da

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak Ve İl Başkan Yardımcıları Gaziemir'deki Altay Tesislerini Ziyaret Etti.

17.07.2010 12:45  Güncelleme: 13:15

Kulüp Başkanı Ahmet Taşpınar ve kulüp yönetim kurulu üyeleriyle biraraya gelen Ömür Kabak'a İl Başkan yardımcıları Sefa Bingöl, Bülent Delican ve Habib Sünbül ve İlçe Başkanı İsmail Akdağ eşlik etti. Altay Başkanı Ahmet Taşpınar'ın evsahipliğinde tesisleri gezen Ömür Kabak, "Altay İzmir için çok önemli ve çok köklü bir marka.

Altay'la gurur duyuyoruz. Son yıllarda hiç hak etmediği sonuçlarla Bank Asya Liginde kaldı. Bunu iş kazası olarak görüyoruz. Bucaspor'la birlikte iki İzmirli takımımızı Süper Ligde bekliyorduk. Olmadı. Bu sene bu şanssızlığın kırılacağını ümit ediyoruz. Umuyoruz ki sezon başlangıcındaki bu ziyaretimiz uğur getirir. İzmirliler olarak Altay'a sahip çıkmamız, destek olmamız gerekiyor. İnşallah Altay'ımız da Bucaspor'un yanına, Turkcell Süper Lig'e yükselecek. Biz İzmirliler "Büyük Altay"ımızın her zaman destekçisiyiz" dedi.

Altay Kulübü Başkanı Ahmet Taşpınar ise Ömür Kabak'ın yapmış olduğu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederken;" Yeni sezon hazırlıklarımıza başladık. Futbolcularımız kamp dönemine girdi. Şampiyon olabilecek kapasitede bir kadro oluşturduk. Süper ligin şartlarının rakamsal olarak şu anda yerine getiremedik. Ama yapmış olduğumuz adımlar ve transferlerle birinci etabı başarılı bir şekilde bitirdik. Hedefimiz doğrultusunda ilerliyoruz. Geçmiş dönem borçlarımızı göz önünde bulundurarak yol alıyoruz" dedi. Taşpınar, maddi anlamda yaşadıkları güçlüklere rağmen tam bir Altay ruhuyla hedefe kilitlendiklerini ifade etti.

Ziyaret sonrasında Taşpınar, Ömür Kabak'a Altay flaması hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Süper Lig Sırası Altay’da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement