Suriye'deki Kimyasal Silahların Arnavutluk'ta İmha Edileceği İddiası - Son Dakika
Güncel

Suriye'deki Kimyasal Silahların Arnavutluk'ta İmha Edileceği İddiası

Suriye\'deki Kimyasal Silahların Arnavutluk\'ta İmha Edileceği İddiası

Arnavutluk Cumhurbaşkanlığı: ''Kimyasal silahların Arnavutluk'ta imha edilmesine ilişkin hükümet tarafından herhangi bir bilgi verilmedi'' Meclis Başkanı Meta: ''Bu konuda, herhangi bir karar a...

14.11.2013 17:58

Arnavutluk Cumhurbaşkanı Buyar Nişani ve Meclis Başkanı İlir Meta, Suriye'deki kimyasal silahların Arnavutluk'ta imha edileceği iddiası nedeniyle yapılan gösterilere katılan bazı vatandaşları ayrı ayrı kabul etti.

Nişani, kimyasal silahların Arnavutluk'ta imha edilmesine izin verilmemesi için günlerdir düzenlenen protestolara destek veren bazı vatandaşları Cumhurbaşkanlığı'nda kabul ederek, bir süre başbaşa görüştü.

Cumhurbaşkanlığından, görüşmenin ardından yapılan yazılı açıklamada, Nişani'nin, toplantıda vatandaşların görüşlerini dinlediği belirtildi.

Hükümet tarafından, kimyasal silahların Arnavutluk'ta imha edileceğine dair Cumhurbaşkanı Nişani'ye henüz herhangi bir bilgi verilmediğine işaret edilen açıklamada, bu konuda hükümet yetkililerinin bilgi vermesinin beklendiği ifade edildi.

Meclis Başkanı İlir Meta da Meclis önünde toplanan vatandaşlardan bazılarıyla görüştü.

Görüşmenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Meta, "Kimyasal silahların imha edilmesi hakkında her hangi bir karar alınmadı. Hem Meclis hem de hükümet vatandaşın sesini dinleyecektir" dedi.

Meta, alınacak her kararda vatandaşların geleceğinin göz önünde bulundurulacağını belirterek, meclisin ve hükümetin, halkın iradesine karşı çıkamayacağını vurguladı. - Tiran

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'deki Kimyasal Silahların Arnavutluk'ta İmha Edileceği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement