Sürücülerin Yarışı Kazayla Bitti - Son Dakika
Güncel

Sürücülerin Yarışı Kazayla Bitti

Sürücülerin Yarışı Kazayla Bitti

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde iki otomobil sürücüsünün yarışı kazayla sonuçlandı.yapması sonucu hız nedeniyle tel örgüyü aşıp üç araca çarptı.

31.10.2013 12:55

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde iki otomobil sürücüsünün yarışı kazayla sonuçlandı. yapması sonucu hız nedeniyle tel örgüyü aşıp üç araca çarptı. Kazada yarış yapan otomobillerin sürücüleri yaralandı.

Çorlu Emlak Konutları yanındaki çevre yolunda İbrahim Kurt yönetimindeki 39 TD 926 plakalı otomobil ile Birkay Yaman idaresindeki 59 FT 389 plakalı otomobil dün gece saat 01.00 sıralarında yarış yaptı. Burun burana giden araçlardan Birkay Yaman otomobilini sağa doğru aniden kırınca diğer sürücüde refleksle direksiyonu kırdı. Her iki araçta peşpeşe yol kenarındaki su kanalını ardından da koruma tellerini aşarak kenarda park halindeki, 59 PA 798, 59 FN 524, 34 ZH 0281 plakalı üç aracın üstüne düştü. Kazada yarış yapan otomobillerin sürücüleri Yaman ve Kurt yaralandı. Büyük bir sesle dışarıya çıkan çevredekiler itfaiye ve ambulans haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücülerini Çorlu Devlet Hastanesine götürdü. Kaza yapan yaralıların hastanede tedavisi sürüyor. DAHA YENİ ARAÇTAN İNMİŞTİK Kazadan sonar evinden çıkaran 59 PA 798 plakalı aracın sahibi Naile Çağlar, 10 dakika önce otomobilini park ederek eve gittiğini söyleyerek Büyük bir gürültü duyunca aşağıya indim. Baktığımda aracım hurda yığınına döndüğünü gördüm. Ben bu arabayı emekli maaşımla aldım onunla ödüyorum. Burada her zaman yarış yapılıyor bunun böyle olacağı belliydi.ödiye konuştu. Kazaya karışan araçlar çekicilerle kaldırıldı. Polis olayla ilgili olarak ise soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürücülerin Yarışı Kazayla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement