TADEM İlk Meyvesini Verdi - Son Dakika
Güncel

TADEM İlk Meyvesini Verdi

TADEM İlk Meyvesini Verdi

Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfına Bağlı Tatvan Aile Destek Merkezi TADEM tarafından TADEM'de yapılan etkinlikle kursiyer kadınlara sertifikaları verildi.

09.07.2013 11:48

Sertifika töreninde konuşan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, toplumun özgürleşmesinin kadının özgürleşmesiyle olacağını ifade etti. Erkan, "Tatvan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü bünyesinde olan TADEM kadın kurumumuz yıl içerisinde çeşitli kurslar düzenledi. Bugün okuma yazma, Sanayi tekstil eğitimi konusunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verilecek. Kadın özgür olmadan toplum özgürleşemez. Kadına toplumda hak etiği değer verilene kadar bu tür çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Tatvan Kaymakamlığı Bünyesinde Açılan Tatvan Aile Destek Merkezi TADEM'de Kadınlara Yönelik Kurs Faaliyetlerinden Memnuniyetini Dile Getiren Kursiyerler Tatvan Kaymakamı Murat Erkan Eşi Çiğdem Erkan Ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Beşir Avis'e Teşekkür ederek Memnuniyetlerini dile getirdiler.

TADEM1'de yapılan etkinliğe Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Avis Tatvan Kaymakamı Eşi Çiğdem Erkan kamu kurum amirleri ve TADEM çalışanları ve kursiyerler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TADEM İlk Meyvesini Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement