Tapu Müdürlüğü'nde Rüşvet İddiası - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Tapu Müdürlüğü'nde Rüşvet İddiası

Tapu Müdürlüğü\'nde Rüşvet İddiası
20.03.2008 11:59

Rüşvet İddiasıyla Gözaltına Alınan Fethiye Tapu Müdürü Nail Koser, Çıkarıldığı Mahkemece Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı.

Rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan Fethiye Tapu Müdürü Nail Koser, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yaklaşık 20 gün önce düzenlenen operasyonda rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan Fethiye Tapu Müdürü Nail Koser, çıkarıldığı mahkemede hakkındaki iddiaları reddetti. Mahkeme Koser'in tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Fethiye Kapalı Cezaevinden çıkan Tapu Müdürü Koser'i mesai arkadaşları alkışlarla karşıladı. Nail Koser, "Serbest bırakıldım. Ben bu güne kadar hiç kimseyi incitmemek adına bana verilen yetkileri kullandım. Bu tür suçların ve suçlamaların önüne geçebilmek adına dairemize kamera sistemi kurdurduk. Adalet kararını verdi. Bende serbest kaldım. Çok mutluyum. Ben devlettin temsilcisi olarak hiç kimseye ayrım yapmadan memurluk görevimi icra etmeye devam edeceğim. Bu tür olaylar beni ve personelimi yıldıramayacak. Sevenlerime ve özgürlüğe kavuşmak benim için çok güzel" dedi.

(MB-AT-HE-BA-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tapu Müdürlüğü'nde Rüşvet İddiası - Son Dakika


Advertisement