Tarım Federasyonu'ndan İLESAM'a Ödül - Son Dakika
Güncel

Tarım Federasyonu'ndan İLESAM'a Ödül

Tarım Federasyonu\'ndan İLESAM\'a Ödül

I.Uluslar arası Tarım-Gıda ve Gastronomi Kongresi başladı.

17.02.2012 10:03

Ülkemizin değişik coğrafyalarında ve kuruluşlarda tarımsal amaçlı üretim, gıda üretimi, gıda güvenliği, tüketim, tarımsal girdi, tedarik konularında çalışan uzmanları, bilim adamlarını, üretici, tüketici, ithalatçı, ihracatçı ve iş adamlarını bir araya getirerek, bilgi ve deneyimlerinin aktarılacağı, yayınların yapılacağı, çok yönlü olarak tarım ve gıda pazarlama çalışmalarının tanıtılacağı, kişiler ve kuruluşlar arasında etkin iletişimin ve ilişkilerin sağlanacağı, iş forumlarının yer alacağı "I. Uluslar arası Tarım-Gıda ve Gastronomi Kongresi" 15 Şubat 2012 tarihinde başladı.

Tarım Federasyonu, ODTÜ VE TİKA işbirliğiyle 15-19 Şubat 2012 tarihinde Antalya- Belek Maritim Pine Beach Resort'de 65 ülkeden 2000 katılımcı ve 365 Belediye Başkanı'nın katıldığı, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü ( FAO), Türkiye Aşçılar Federasyonu ( TAF), Türkiye Perakendeciler Federasyonu ( TPF), Türkiye Belediyeler Birliği, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Unlu Mamulleri ve Ekmek Üreticileri Dernekler Federasyonu (EKMEKDER), Tüm Bostan Sebze Meyve Komisyoncu Ve Tüccarlar Federasyonu (TÜMESKOM)'un ve İLESAM'ın da desteklediği "I.Uluslar arası Tarım-Gıda ve Gastronomi Kongresi" içinde 18 Şubat 2012 tarihinde yapılacak olan "Ödül Töreninde" ülke tarımına vermiş olduğunuz desteklerden ötürü, İLESAM'a verilecek "Sektöre Katkı Sağlayanlar Ödülü"nü İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri PARMAKSIZ, İLESAM Genel Merkez Yönetim Kurulu adına alacaktır.

Kongreye, Tarım Federasyonu Onur Başkanı Ali Yüksel, Tarım Federasyonu Genel Başkanı Hakan Yüksel, Tarım Federasyonu Genel Sekreteri Ercan Akpınar, Tarım Federasyonu Genel Koordinatörü ve İlesam üyesi Umut Çınar ile beraber Abdullah Satoğlu'da katılıyor. İLESAM Genel Başkanı Mehmet Nuri Parmaksız'ın 18 Şubat Cumartesi günü kongreye katılması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarım Federasyonu'ndan İLESAM'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement