TBMM Başkanı Kahraman'ın Temasları - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Kahraman'ın Temasları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Yeni Zelanda Parlamento binası TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Yeni Zelanda Meclis Başkanı David Carter görüşmesi TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyetin, Yeni Zelanda Parlamento binasında incelemelerde bulunması TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Yeni Zelanda başbakanı John Key'in görüşmesi TBMM Başkanı Kahraman Yeni Zelanda'da Kahraman, Yeni Zelanda Meclis Bakanı Carter ve Başbakan Key ile görüştü TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yeni Zelanda Meclis Başkanı David Carter ve Başbakanı John Key ile parlamentoda bir araya geldi.

10.05.2016 11:47

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Yeni Zelanda Parlamento binası

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Yeni Zelanda Meclis Başkanı David Carter görüşmesi

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki heyetin, Yeni Zelanda Parlamento binasında incelemelerde bulunması

TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Yeni Zelanda başbakanı John Key'in görüşmesi

TBMM Başkanı Kahraman Yeni Zelanda'da

Kahraman, Yeni Zelanda Meclis Bakanı Carter ve Başbakan Key ile görüştü

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yeni Zelanda Meclis Başkanı David Carter ve Başbakanı John Key ile parlamentoda bir araya geldi.

Yeni Zelanda'nın başkenti Wellington'da resmi temaslarda bulunan Kahraman, parlamentoyu ziyareti sırasında Meclis Başkanı David Carter tarafından karşılandı.

Kahraman ve Carter arasındaki görüşmenin ardından TBMM Başkanı ve beraberindeki heyet parlamento binasında incelemelerde bulundu.

Yeni Zelanda Başbakanı John Key ile de bir araya gelen Kahraman, Türkiye-Yeni Zelanda Parlamentolararası Dostluk Grubu tarafından onuruna verilen öğle yemeğine iştirak etti.

Parlamentonun soru cevap oturumuna onur konuğu olarak katılan Kahraman, David Carter tarafından milletvekillerine takdim edildi.

Yeni Zelandalı milletvekilleri, kendilerini selamlayan Kahraman'ı ve oturumu izleyen TBMM heyetini ayakta alkışladı. Carter'ın yanında soru-cevap oturumunu bir süre izleyen Kahraman, kurallar gereği konuşma yapmadı.

İsmail Kahraman, David Carter tarafından bu akşam parlamentoda onuruna verilecek akşam yemeğinin ardından Yeni Zelanda temaslarını tamamlayacak.

TBMM Başkanı Kahraman ve beraberindeki heyet, yarın sabah "ANA" uçağı ile Singapur'a gitmek üzere Yeni Zelanda'dan ayrılacak.

TBMM Başkanı Kahraman\'ın Temasları
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Kahraman'ın Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement