Tek Büyük Bayrağı "Sevil" Astı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Tek Büyük Bayrağı "Sevil" Astı

Tek Büyük Bayrağı "Sevil" Astı
24.10.2011 08:46

Vatandaş ev ve işyerlerini bayraklarla donatırken, bunlardan biride Serdivan AVM'deki Sevil Parfümeri oldu.

Hakkari Çukurca'da 24 Şehit edildiği hain saldırı sonrasında, vatandaş ev ve işyerlerini bayraklarla donatırken, bunlardan biride Serdivan AVM'deki Sevil Parfümeri oldu.

FESTİVAL

Hakkari Çukurca'da 24 Şehit edildiği hain saldırı sonrası tek yürek olan Türk halkı, ev ve işyerlerini bayraklarda donatırken, Serdivan AVM'de de tek büyük Türk Bayrağı'nı asan mağaza ise Sevil Parfümeri oldu. Sevil; aynı gün mağazalarında müzik yayınını da kesti. AVM'de bazı mağazalarda camlarına Türk Bayrağı asmayı ihmal etmedi. Serdivan AVM'nin zemin katında hizmet veren Sevil Parfümeri; 26 Ekim ve 30 Ekim olmak üzere, iki ayri tarihte, indirim festivali düzenliyor.

Ziyaretçilerine tüm ürünlerde yüzde kırka varan indirim sağlayacak olan Sevil Parfümeri; ücretsiz makyaj ve cilt bakımı da yapacak. Sevil Parfümeri Mağaza Yöneticisi Kübra Samsun ve Feride İltaş; tüm ziyaretçilerini, müzik aktivitesiyle birlikte, sürpriz hediyelerin dağıtılacağı mağazalarındaki indirim festivaline davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tek Büyük Bayrağı 'Sevil' Astı - Son Dakika


Advertisement