Telefonlu Dolandırıcının Tuzağından Polis Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Telefonlu Dolandırıcının Tuzağından Polis Kurtardı

Telefonlu Dolandırıcının Tuzağından Polis Kurtardı

Ordu'da cep telefonundan arayıp, kendisini polis olarak tanıtan ve hesap bilgilerinin terör örgütüne geçtiğini söyleyip, yardımcı olmak için para isteyen kişiye inanan 52 yaşındaki Ümit Gürsoy, parayı yatırmak için acele ile bankaya gitti.

22.01.2013 16:02

Ordu'da cep telefonundan arayıp, kendisini polis olarak tanıtan ve hesap bilgilerinin terör örgütüne geçtiğini söyleyip, yardımcı olmak için para isteyen kişiye inanan 52 yaşındaki Ümit Gürsoy, parayı yatırmak için acele ile bankaya gitti. Ailesinin haber vermesi üzerine polis Gürsoy'u parayı yatırmadan bularak dolandırılmasını önledi.

Ordu'nun merkez Yeni Mahalle'de oturan Ümit Gürsoy, evde ailesiyle birlikte bulunduğu sırada cep telefonu çaldı. Tanımadığı bir numaradan aranan Gürsoy, duydukları karşısında şaşkına döndü. Kendisini polis olarak tanıtan kişi "Hesap bilgilerin terör örgütünün eline geçmiş, seni kurtarmaya çalışacağız, bize para gönder" dedi ve telefonu kapatmasını istedi.

AİLESİ POLİSİ ARADI

Bunun üzerine telaşlanan Gürsoy, acele bir şekilde evden ayrılıp bankaya doğru yola çıktı. Telaşlı halinden şüphelenen ailesi polisi arayarak olayı anlattı. Polis, Gürsoy'un dolandırılacağını anlayıp bankaların önlerinde ve ATM'lerde önlem aldı. Bir süre sonra Ümit Gürsoy, para yatırmak için ATM'nin önüne gelince polis verilen eşgal üzerine kendisini durdurdu. Telefondaki kişilerin kendisini dolandırmak istediği anlatınca şaşıran Gürsoy, polis merkezine götürülerek ifade verdi. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Telefonlu Dolandırıcının Tuzağından Polis Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement