Tepe İnşaat Narlıfe Projesi - Son Dakika
Güncel

Tepe İnşaat Narlıfe Projesi

Tepe İnşaat Narlıfe Projesi

Narlife misafirleri, Refika Birgül'ün elinden narla bezenmiş tarifler tattı.

02.05.2013 13:44

Tepe İnşaat Narlife projesi, "Refika'nın Mutfağı"nın kurucusu, program yapımcısı, kitap ve gazete yazarı Refika Birgül ile bir 'cooking show' etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe katılan Narlife müşterileri Refika Birgül tarafından hazırlanan kadayıf mantı, narlı güllaç ve narlı gazoz eşliğinde keyifli bir zaman geçirdi.

Narlife projesi sektöründe bir ilke imza atarak, narın simgesi bolluk ve bereketini kendi alanında markalaşmış bir isim olan Refika Birgül'ün uzmanlığı ile birleştiriyor. Narlife satış ofisinde gerçekleşen 'cooking show' etkinliğe katılanlar hem Refika Birgül'ün tariflerini ve gizli tüyolarını kendi ağzından dinledi hem de kadayıf mantı, narlı güllaç ve narlı gazoz lezzetlerini tatma fırsatını buldu.

Tepe İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Berna Erkartal "Refika Birgül ile işbirliğimiz çerçevesinde Narlife projesi olarak içerisinde "nar"ı barındıran birçok renkli projeye imza atıyoruz. "Cooking Show" etkinliğimiz sayesinde Refika Birgül'ün lezzetlerini tatma fırsatı bulduk. Sırada "Narlife özel tarifi" ve "narlı tarifler kitabı" projeleri var. Bu projeleri de heyecanla bekliyoruz" dedi.

Narlife projesi ve Refika Birgül işbirliğinden doğacak projeler arasında Narlife özel tarifi, cooking show etkinliği ve narlı tarifler kitabı yer alıyor. Refika Birgül'ün Narlife projesi için geliştireceği özel "narlı tarif"i, tüm Narlife dostları tadacak, mutfaklarında deneyebilecek. Bunun yanı sıra Refika Birgül, içerisinde 20 civarında narlı tariflerin bulunacağı Narlife projesine özel bir kitap hazırlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tepe İnşaat Narlıfe Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement