Terhis Günü Ölü Bulunan Askerin Kardeşinden Milli Savunma Bakanı Yılmaz'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Terhis Günü Ölü Bulunan Askerin Kardeşinden Milli Savunma Bakanı Yılmaz'a Teşekkür

Terhis Günü Ölü Bulunan Askerin Kardeşinden Milli Savunma Bakanı Yılmaz\'a Teşekkür

Terhis günü ölü bulunan piyade er Nihat Özcan’ın kardeşi Şehmus Özcan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın kendilerini dinlediğini ve ağabeyinin olayıyla ilgili soruşturmanın açılması için talimat verdiğini söyledi.

19.12.2013 12:04

Terhis günü ölü bulunan piyade er Nihat Özcan'ın kardeşi Şehmus Özcan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın kendilerini dinlediğini ve ağabeyinin olayıyla ilgili soruşturmanın açılması için talimat verdiğini söyledi.

Şehmus Özcan, Bakan Yılmaz'ın şüpheli asker ölümleriyle ilgili mağdur ailelerini makamına davet ettiğini ve yakınları dinlediğini ifade etti. Özcan, "Kardeşimin ölümü ile ilgili, ölümünden önceki gün meydana gelen olayın anlatıldığı dosyayı Bakan Yılmaz'a sundum. Bakan Yılmaz Nihat Özcan'la ilgi bilgileri dahilinde olduğu, şüpheli ölüm olayından dolayı devam etmekte olan askeri soruşturmanın açılması için emir verildiği, soruşturmayı yakinen takip ettikleri ve zaman aşımına karşı duyarlı olduklarını ilettiler. Bizleri makamına davet eden, bizlere zaman ayıran özellikle Sayın Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz'a, kurumdaki görevli tüm subay, astsubay ve personellere mağdur aileler adına ve Özcan ailesi adına teşekkürlerimizi bir borç olarak bilmekte olup sayın Bakanımızın bizlere karşı göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı diğer yetkililere de emsal teşkil etmesini umuyoruz" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terhis Günü Ölü Bulunan Askerin Kardeşinden Milli Savunma Bakanı Yılmaz'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement