Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması

Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması

Çocukları terör örgütünce kaçırılan ailelerin, seslerini duyurmak için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde başlattığı oturma eylemi sürüyor Kaçırılan çocuklardan Fatih Eren'in abisi Erhan Eren: ''Öğle saatlerinde eyleme bir grup aile tarafından ara verildiği söylendi.

30.05.2014 18:51

Diyarbakır'da çocukları terör örgütünce kaçırılan ailelerin, seslerini duyurmak için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde başlattığı oturma eylemi sürüyor.

Kaçırılan çocuklardan Fatih Eren'in abisi Erhan Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, eyleme ara verildiğine yönelik basında yer alan haberlerin doğru olmadığını, oturma eyleminin devam edeceğini söyledi.

"Öğle saatlerinde eyleme bir grup aile tarafından ara verildiği söylendi. Kesinlikle bu aileler buradan ayrılmayacaklar. Ne yaparsak yapalım bu anneler evde öleceğine burada ölmek istiyor" diyen Eren, eyleme ara verdiğini söyleyen ailelerin kendi inisiyatifleriyle böyle bir karar aldığını, diğer ailelere danışmadıklarını belirtti.

Ailelerin çocuklarından haber alıncaya kadar oturma eylemini sürdüreceğini vurgulayan Eren, eyleme ara veren ailenin de bir hafta sonra geri geleceğini belirtti.

Eyleme ara verilme kararından haberlerinin olmadığını ifade eden Eren, "Bu yüzden otogardan dönen ailelerimiz var" diye konuştu.

Kaçırılan çocuklardan Nurullah Aksoy'un ablası Adile Aksoy ise eylemin bitmesinin söz konusu olmadığını bildirdi.

Aksoy, "Çocuklarımızın sesini duyuncaya, onlardan haber alıncaya kadar eylemimizi sürdüreceğiz. Tüm yetkililerin adım atmasını, çocuklarımızın bize verilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Örgütünün Çocuk Kaçırması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement