Tır Şoförü, Çarpıp Öldürdüğü Çiftin Yakınlarına Başsağlığı Diledi - Son Dakika
Güncel

Tır Şoförü, Çarpıp Öldürdüğü Çiftin Yakınlarına Başsağlığı Diledi

Tır Şoförü, Çarpıp Öldürdüğü Çiftin Yakınlarına Başsağlığı Diledi

BURSA'da, kullandığı TIR ile kırmızı ışıkta bekleyen motosiklete çarparak fabrika işçisi Hüseyin Mülayim ve arkasında oturan eşi Rabia Mülayim'in ölümüne neden olmakla suçlanan 43 yaşındaki Sefer Sarı'nın yargılanmasına başlandı.

04.08.2017 11:25

BURSA'da,  kullandığı TIR ile kırmızı ışıkta bekleyen motosiklete çarparak fabrika işçisi Hüseyin Mülayim ve arkasında oturan eşi Rabia Mülayim'in ölümüne neden olmakla suçlanan 43  yaşındaki Sefer Sarı'nın yargılanmasına başlandı.  Duruşmada ifade veren tutuklu sanık Sarı, "Suçlu olduğumu biliyorum. Ölen çiftin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Maddi ve manevi her türlü yardımı yapmaya hazırım" dedi.

Merkez Osmangazi İlçesi Ovaakça Mahallesi'nde geçtiğimiz haziran ayında, Sefer Sarı'nın kullandığı 43 FZ 460 plakalı TIR,  kırmızı ışıkta bekleyen  38 yaşındaki Hüseyin Mülayim'in kullandığı 41 F 1735 plakalı motosiklete çarptı. Kazada, yaklaşık 20 metre sürüklenen motosikletin sürücüsü ile arkasında oturan ve kısa bir ayrılık sonrası 3 gün önce nikah tazelediği eşi 34 yaşındaki eşi Rabia Mülayim yaşamlarını yitirdi. Olay sonrası gözaltına alınan Sefer Sarı ise tutuklanarak cezaevine kondu.

Hakkında Bursa 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebep olmak' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Sefer Sarı'nın yargılanmasına başlandı. Duruşmada ifade veren Sefer Sarı, "Yolun sağından 90 kilometre hızla gidiyordum. Önüme aniden motosiklet çıktı.  Direksiyonu kırmama rağmen onlara çarptım. Kusurlu olduğunu kabul ediyorum. Ama asli kusurlu değilim. Çiftin ölümüne neden olduğum için çok üzgünüm. Yakınlarına başsağlığı diliyorum. Maddi ve manevi ne tür yardım yapmam gerekiyorsa buna hazırım. Tahliyemi istiyorum" dedi. Duruşma, eksik evrakların beklenmesi için ertelenirken sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tır Şoförü, Çarpıp Öldürdüğü Çiftin Yakınlarına Başsağlığı Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement