TMK Başsavcıvekilli, Savcılarının Tüm Dosyalarına El Koydu - Son Dakika
Güncel

TMK Başsavcıvekilli, Savcılarının Tüm Dosyalarına El Koydu

TMK Başsavcıvekilli, Savcılarının Tüm Dosyalarına El Koydu

İstanbul Başsavcı Vekilliği'ne atanan Oğuzhan Atamtürk Uyar, Terörle Mücadele Kanunu'nun TMK 10. maddesi kapsamındaki soruşturmalara el koydu.

22.01.2014 17:40  Güncelleme: 18:37

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nda tayin dalgasının ardından Terörle Mücadele Kanunu'nun (TMK) 10. maddesiyle yetkili tüm savcıların ellerindeki soruşturma dosyalarına el konduğu belirtildi.

DOSYALAR İNCELEMEYE ALINDI

T24'ten Arzu Yıldız'ın haberine göre kamuoyunun yakından takip ettiği örgütlü suçların araştırıldığı İstanbul TMK Savcılığı'nın Başsavcı Vekilliği'ne atanan Oğuzhan Atamtürk Uyar tarafından el konulan dosyaların incelemeye alındığı belirtildi.

Savcıların hiçbir soruşturma evrakıyla ilgili inceleme sürdüğü için işlem yapamadığı ileri sürüldü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TMK Başsavcıvekilli, Savcılarının Tüm Dosyalarına El Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • AYDINLI: AMA HELAL OLSUN BUNLARA TIKIR TIKIR SİSTEMİ İŞLETİYORLAR, YAZIK BU ÜLKENİN İNSANINA YAZIK ADAMLAR SIRF KİŞİSEL İHTİRAS VE ZAAFLARI YÜZÜNDEN OYUNCAK YAPTILAR BU ÜLKEYİ, BU KADARMI GÖZLERİNE KAN BÜRÜMÜŞ BUNLARIN LANET OLSUN PARA DİYE YAPAMAYACAKLARI ŞEY KALMADI 17 8 Yanıtla
  • HAKAN: BAŞVEKİL BU ZAMANA KADAR NERDEYDİN AKP NİN YOLSUZLUKLARI OLAN DOSYALARI SÜMEN ALTIMI YAPACAKSIN SAVCILARIN DOSYALARINA EL KOYDUN BİRAZ DAHA YALAKALIK YAPARSAN BİR KADEME DAHA ATLARSIN 7 8 Yanıtla

Advertisement