TOKİ Konutlarına Yerleşen Depremzedelerin Telefon ve İnternet Sevinci - Son Dakika
Güncel

TOKİ Konutlarına Yerleşen Depremzedelerin Telefon ve İnternet Sevinci

TOKİ Konutlarına Yerleşen Depremzedelerin Telefon ve İnternet Sevinci

Kütahya'nın Simav ilçesinde depremzedeler için yaptırılan TOKİ konutlarına yerleşen vatandaşların iletişimde yaşadıkları sıkıntı Türk Telekom'un bölgeye yaptığı yatırımlarla son buldu.9 şiddetindeki depreme dayanıklı konutlarına yerleştikten...

02.06.2012 15:41

Kütahya'nın Simav ilçesinde depremzedeler için yaptırılan TOKİ konutlarına yerleşen vatandaşların iletişimde yaşadıkları sıkıntı Türk Telekom'un bölgeye yaptığı yatırımlarla son buldu.

9 şiddetindeki depreme dayanıklı konutlarına yerleştikten sonra kısa bir müddet sabit telefon ve internet hizmetinden yararlanamayan vatandaşların taleplerini dikkate alan Türk Telekom yetkilileri, Muradınlar Mahallesi'ndeki 928 konutun bulunduğu bölgeye sabit telefon ve internet hizmeti için yatırım yaptı. Yer altına döşenen fiber optik kablolar sayesinde sabit telefon ve internete kavuşan vatandaşlar kısa bir süreliğine koptukları dünyaya yeniden bağlandıkları için Türk Telekom yetkililerine teşekkür etti.

Yatırımları yerinde incelemek üzere Simav'a gelen Türk Telekom Kütahya İl Müdürü Dr. Süleyman İlhan, vatandaşların iletişim konusunda yaşadıkları sevincin kendilerini de mutlu ettiğini söyledi. İlhan, "Deprem sonrası TOKİ inşaatları başladıktan sonra biz de haberleşme alt yapısı planlamasına başladık. İnşaatlara paralel olarak sabit telefon ve internet hizmeti için yer altına döşediğimiz fiber optik kabloları dairelere kadar getirdik. Son bağlantılarımızı yaparak müşterilerimizin hizmetlerine sunduk. Şu an 928 konut var. 928 konutun tamamına hizmeti götürdük. Şu an müracaat eden müşterimize aynı gün içerisinde hem sabit telefon hem de internet bağlantısını yapabiliyoruz" dedi.

Depremzede Suna Özlüer, "TOKİ konutlarına yerleştikten sonra bir müddet telefon ve internet hizmetinden yararlanamadık. Daha sonra Telekom'un yatırımlarıyla iletişimde yaşadığımız sıkıntılar sona erdi. Şimdi dışarıdaki çocuklarım ve torunlarımla rahatça görüşebiliyorum" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Depremzede Mustafa Çayır, "Önceleri yaşadığımız iletişim sıkıntıları sona erdi. Hassasiyet gösteren Telekom yetkililerine teşekkür ediyorum. İnternet hizmetinden benden ziyade çocuklarım ve yeğenim yararlanıyor. Ödevlerini hazırlamakta çektikleri sıkıntılar sona erdi" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TOKİ Konutlarına Yerleşen Depremzedelerin Telefon ve İnternet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement