Torun Center Lounge Buluşmaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Torun Center Lounge Buluşmaları Başladı

Torun Center Lounge Buluşmaları Başladı

Torun Center Lounge buluşmaları Tarihçi Saffet Emre Tonguç'un İstanbul Boğazı sohbetiyle başladı.

05.10.2013 15:14  Güncelleme: 16:30

Torun Center Satış Ofisi'nde gerçekleştirilen "Torun Lounge Get Together" etkinliği iş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimlerini bir araya getirdi.

Torunlar GYO, İstanbul'un merkezindeki Ali Sami Yen arsası üzerinde hayata geçirdiği ofis ve rezidanstan oluşan Torun Center projesi satış ofisi iş ve cemiyet hayatının önemli isimlerini ağırladı. İstanbul'un en merkezi noktasında hayat bulan Torun Center projesi kapsamında hayata geçirilen Torun Center Lounge Buluşmaları'nın ilkinde, davetliler ödüllü seyahat yazarı ve tarihçi Saffet Emre Tonguç'un İstanbul konseptli sohbetiyle keyifli bir akşam yaşadı.

Saffet Emre Tonguç, İstanbul Boğazı'nın incisi, eşsiz güzellikteki yalıların tarihini, geçmişten günümüze uzanan hikâyelerini yalılarda yaşanan hayatlardan kesitler sunarak davetlilerle paylaştı. Aga Khan Ödüllü Mimar Emre Arolat'ta gece de söz alarak Torun Center projesinin de önündeki yeşil alan ile İstanbullulara modern bir kent meydanı kazandıracak ve İstanbul'a değer katacak bir proje olarak tasarlandığını vurguladı.

Davetliler, Emre Arolat ve Saffet Emre Tonguç'un eşsiz sunumu sonrasında Dolunay Obruk'un performansı ile keyifli bir gece geçirdiler.

Geceye aralarında Siren Ertan, Ali Ağaoğlu, Ahu Orakçıoğlu gibi isimlerin de yer aldığı iş ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Torun Center Lounge Buluşmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement