Tozlu Yollar'da Sular Durulmuyor - Son Dakika
Güncel

Tozlu Yollar'da Sular Durulmuyor

Tozlu Yollar\'da Sular Durulmuyor

Ahlaksız teklif ile sarsılan Tozlu Yollar'da sular durulmuyor

06.04.2013 10:53

Tozlu Yollar'ın beşinci bölümüne entrika, çaresizlik ve heyecan damgasını vuracak. Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini üstlendiği Tozlu Yollar'ın beşinci bölümünde izleyenleri yine büyük sürprizler bekliyor.

Ahlaksız teklif şokuyla izleyicileri ekran başına kitleyen Tozlu Yollar'ın beşinci bölümünde Mürüvvet'in ahlaksız teklifini kabul etmeyen Şerife'nin çaresizliği, çaldığı her kapının yüzüne kapanmasıyla doruk noktasına ulaşacak. Şerife'nin katili bulma ümitleri tükenirken Mürüvvet elindeki tüm silahları kullanıp Handan'ı saf dışı bırakarak evliliğini kurtarmaya çalışacak.

Fikret ise hastanede yatan kişinin abisi Orhan olmadığını öğrenerek şaşkınlık ve çaresizlik içindedir, kendisini kandıran Yılmaz'a ulaşmaya çalışırken Feraye'ye gerçekleri anlatmak zorunda kalır. Geçmişiyle yüzleşen Fikret hiç bir şeyin gözüktüğü gibi olmadığı gerçeği ile yüzleşirken Nejat ise aralarının açılmaya başladığı Feraye ile ilişkisini düzeltmeye çabalar.

Pınar, hayatı ile ilgili önemli bir karar aşamasındadır. Tayfun ise Pınar'ın intihara kalkışmasının sorumlusu olarak gördüğü İmran'ın cezasını çekmesi için Pınar'ı ikna etmeye çalışır.

Stil Medya'nın yapımcılığını üstlendiği; entrika, çaresizlik ve heyecan dolu yeni bölümüyle Tozlu Yollar pazar atv ekranlarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tozlu Yollar'da Sular Durulmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement