Trafik Canavarı 2 Şehirde 10 Can Aldı - Son Dakika
Güncel

Trafik Canavarı 2 Şehirde 10 Can Aldı

Trafik Canavarı 2 Şehirde 10 Can Aldı

Samsun ve Ankara'daki trafik kazalarında 10 kişi hayatını kaybetti. Kazalarda 14 kişi de yaralandı.

13.07.2012 18:13  Güncelleme: 19:07

Samsun ve Ankara'daki trafik kazalarında 10 kişi hayatını kaybetti. Kazalarda 14 kişi de yaralandı.

Samsun'daki kaza, saat 17.30 sıralarında Samsun- Ankara karayolu 16'ncı kilometrede meydana geldi. Çalışma nedeniyle bölünmüş yolun tek şeride düştüğü noktada Ankara yönüne giden, Nadir Karadayı yönetimindeki 55 GA 058 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 55 FU 454 plakalı otomobil çarpıştı.

Minibüs şoförü Nadir Kocadayı olay yerinde öldü. Minibüste bulunan ve hastaneye götürülen yaralılardan Nurşen Doğan, Gülcan Tokuş ve Osman Kamuray ise yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada hayatını kaybeden otomobilin sürücüsünün kimliği ise tespit edilemedi. Yaralanan 12 kişi de ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Kaza yapan araçlardan otomobilin, hız göstergesinde ibrenin 140'a takılı kaldığı dikkati çekerken kapanan yol, kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Ankara - Mersin Otoyolu'nun Gülek Boğazı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında ise 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Ankara'dan Adana'ya giden, Erdoğan Gökmen yönetimindeki 31 KBP 78 plakalı otomobil, Ökkeş Durmaz yönetimindeki 34 HC 7620 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Otomobilin freninin patlaması sonucu meydana geldiği bildirilen kazada olay yeri, can pazarına döndü.

Çarpışma sonucu hurdaya dönen otomobilin içinde bulunan Mustafa Şirin, Hatice Şirin, Özlem Gökmen (31), Emre Gökmen (12) ve Emre Şerif Gökmen (9) olay yerinde hayatını kaybetti. Hatice Sude Gökmen (6) ile araç sürücüsü Erdoğan Gökmen(37) ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma aracı gönderildi.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafik Canavarı 2 Şehirde 10 Can Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement