Trafik Tartışması Cinayeti Şüphelisi: Keşke Ben Ölseydim - Son Dakika
Güncel

Trafik Tartışması Cinayeti Şüphelisi: Keşke Ben Ölseydim

Trafik Tartışması Cinayeti Şüphelisi: Keşke Ben Ölseydim

Adana'da uzun far yakma nedeniyle çıkan tartışmada Fırat Dopoğlu'nu bıçaklayarak öldüren Yusuf Bozkurt, yargılandığı duruşmada, "Keşke ben ölseydim" dedi.

09.11.2015 11:56  Güncelleme: 17:38

Adana'da geçen 18 Eylül'de, iki araçta bulunanlar arasında uzun far yakma nedeniyle çıkan tartışmada 26 yaşındaki Fırat Dopoğlu'nu bıçaklayarak öldüren 32 yaşındaki Yusuf Bozkurt, ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılandığı duruşmada, "Keşke ben ölseydim" dedi.

Merkez Yüreğir İlçesi Polis Okulu Kavşağı'nda geçen 18 Eylül'de Yusuf Bozkurt 34 JS 4086 plakalı otomobili ile seyir halindeyken 01 VB 199 plakalı otomobil ile önünde seyreden Duran Can Dopoğlu'ndan uzun farlarını yakarak yol istedi. Bunun üzerine Duran Can Dopoğlu arkasından gelen araca yol verdi.

KARDEŞİYLE KAVGA EDEN KİŞİYİ BIÇAKLADI

Yusuf Bozkurt, Duran Can Dopoğlu'nu sollarken her iki aracın şoförü birbirlerine el kol hareketi yaptı. Yusuf Bozkurt, trafik ışıklarında beklediği sırada Duran Can Dopoğlu'nun aracı yanında durdu. Duran Can Dopoğlu'nun aracında inen Fırat Dopoğlu, Yusuf Bozkurt'un aracından inen Ali Bozkurt'a saldırdı. Her iki araçta bulunanlar kavga etmeye başlarken, Yusuf Bozkurt, Fırat Dopoğlu'nu bıçaklayarak öldürdü.

Tutuklanan Yusuf Bozkurt hakkında 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu, babası Devriş Bozkurt ile kardeşi Ali Bozkurt hakkında yardım suçundan 15'er yıla kadar, Duran Can, Zeliha ve Nurgül Dopoğlu hakkında ise yaralama suçundan 1'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

'KEŞKE BEN ÖLSEYDİM'

Adana 10'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde ilk kez hakim karşısına çıkan Yusuf Bozkurt, kardeşi Ali Bozkurt'a olan saldırıyı engellemek amacıyla araçtan indiğini belirterek, "Torpidoda bulunan meyve bıçağını alıp aşağı indim. Ölen şahıs kardeşimi bırakıp benim boğazımı sıkmaya başlayınca kendimi korumak için bıçağı rastgele salladım. Amacım bacağına vurup korkutup kaçırmaktı. Göğsüne kasıtla vurmadım. Yaralanıp yere düştüğünü görünce yoldan geçen bir ambulansı durdurup yardım istedim. Keşke ben ölseydim" dedi.

Baba Devriş Bozkurt ise "Oğlumun elinde bıçak görmedim. Eğer görmüş olsaydım araya girip kendisini engellerdim" diye konuştu. Tüm sanıklar birbirlerinden şikayetçi olurken mahkeme heyeti eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trafik Tartışması Cinayeti Şüphelisi: Keşke Ben Ölseydim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gerçek: asayiş olaylarının ciddi bir kısmı adanadan çıkıyor 0 0 Yanıtla
  • az kaldi: He canim oyledir.adi maganda. 0 0 Yanıtla

Advertisement