Travestiyi Kalbinden Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Travestiyi Kalbinden Bıçakladı

Travestiyi Kalbinden Bıçakladı

Antalya'da travesti olduğu belirtilen kişiyi kalbinden bıçaklayarak öldüren zanlı gözaltına alındı.

06.11.2012 14:57  Güncelleme: 15:14

Antalya'da travesti olduğu belirtilen kişiyi kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen zanlı gözaltına alındı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 24 Ekim tarihinde travesti olduğu belirtilen Mustafa Serkan G'nin (28) öldürülmesiyle ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki MOBESE ve işyerlerine ait güvenlik kameralarını inceledi. Zanlıların eşkallerini tespit eden polis ekipleri, zanlıların H.G. (31) ve T.A. (19) olduğunu belirledi.

Polis ekipleri zanlılardan H.G'yi gözaltına aldı. Diğer zanlının ise 26 Ekim tarihinde bıçakla yaralama olayına karıştığı ve bu nedenle tutuklandığı bildirildi.

Zanlı H.G'nin polisteki sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Bıçağı kendisinin kullandığını, arkadaşı T.A'nın da kavga sırasında yanında bulunduğu kaydettiği belirtilen H.G'nin, ifadesinde, Mustafa Serkan G'yi kendilerine hakaret ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Kışla Mahallesi 47 Sokak'ta yaşayan vatandaşlar bir evden yardım istendiğine yönelik ses duyduklarını belirterek 155 Polis İmdat Hattı'nı arayıp yardım istemişti. Olay yerine gelen polis ekipleri ihbar edilen eve girdiklerinde travesti olduğu belirtilen Mustafa Serkan G'yi (28) kalbinden bıçaklanmış şekilde bulmuştu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri Mustafa Serkan G'nin öldüğünü tespit etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Travestiyi Kalbinden Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement