TSE'den Köşker'e Şükran Plaketi - Son Dakika
Güncel

TSE'den Köşker'e Şükran Plaketi

TSE\'den Köşker\'e Şükran Plaketi

Köşker'e TSE kalite çalışmalarına verdiği destekten dolayı şükran plaketi verdi.

30.07.2012 10:04

Türk Standartları Enstitüsü, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e TSE kalite çalışmalarına verdiği destekten dolayı şükran plaketi verdi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i makamında ziyaret eden TSE Deney ve Kalibrasyon Merkezi Başkanı ve Marmara Bölge Koordinatörü Mehmet Hüsrev, TSE Gebze kalite kampüsü tesislerinde gerçekleştirdiği yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarıyla eğitim faaliyetlerine verdiği destekten dolayı Köşker'e teşekkür ederek şükran plaketi takdim etti.

Mehmet Hüsrev, "Başkanımız Enstitümüze başta fiziksel altyapı hizmetleri olmak üzere her türlü desteği verdi. TSE camiası olarak Gebze Belediyesi'ne ve değerli Başkanımız Sayın Adnan Köşker'e destek ve katkılarından ötürü teşekküre geldik" diye konuştu.

TSE GEBZE'NİN GÖZBEBEĞİ

Gebze'nin bir sanayi şehri olmanın yanında sahip olduğu bilimsel araştırma kuruluşlarıyla önemli bir bilim ve araştırma merkezi olduğunu belirten Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "İlçemizde bulunan TSE Kalite Kampüsü de, ülkemizde üretilen mal ve hizmetlerin standart bir kaliteye ulaşmasında ve Türkiye'nin küresel ticarette rekabet gücünün yükseltilmesinde hayati bir misyona sahiptir. TSE son yıllarda gerçekleştirdiği atılım ve yeniliklerle uluslar arası alanda güvenilir ve saygın bir kuruluş haline gelmiştir. Gebze'mizin göz bebeği TSE'ne elimizden geldiği ölçüde destek ve katkıda bulunmayı görev addediyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TSE'den Köşker'e Şükran Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement