Tüfek Dipçiğiyle Otobüs Şoförünü Başından Yaraladılar - Son Dakika
Güncel

Tüfek Dipçiğiyle Otobüs Şoförünü Başından Yaraladılar

Tüfek Dipçiğiyle Otobüs Şoförünü Başından Yaraladılar

Eskişehir'de otomobil sürücüsü Mehmet Y.ile 2 kardeşi, iddiaya göre, kendilerine yol vermeyen şehirlerarası otobüs şoförü Ayhan Bozkurt'u av tüfeğinin dipçiğiyle başından yaraladı.

04.11.2011 12:07

Eskişehir'de otomobil sürücüsü Mehmet Y. ile 2 kardeşi, iddiaya göre, kendilerine yol vermeyen şehirlerarası otobüs şoförü Ayhan Bozkurt'u av tüfeğinin dipçiğiyle başından yaraladı.

Eskişehir-Ankara Karayolu'nun 12'nci kilometresinde dün gece saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, 26 UL 090 plakalı otomobilin sürücüsü Mehmet Y. ile Bursa'dan Samsun'a gitmekte olan 34 TF 8066 plakalı otobüsün şoförü Ayhan Bozkurt arasında yol vermeme yüzünden tartışma çıktı. Mehmet Y., iddiaya göre, kendisine yol vermeyen ve daha sonra da selektör yapan yolcu otobüsünü sollayıp aracıyla önünü keserek durdurdu. Mehmet Y. ile otomobilde bulunan kardeşleri Yeşil Y. ve İbrahim Y., araçtan indirdikleri otobüs şoförü Ayhan Bozkurt'u av tüfeğinin dipçiğiyle başından yaraladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polisler Mehmet Y., Yeşil Y. ve İbrahim Y.'yi gözaltına aldı. Yaralı otobüs şoförü Ayhan Bozkurt ise 112 Acil ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Bozkurt'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olay nedeniyle yolcularıyla birlikte yaklaşık bir saat bekletilen otobüs, yedek şoför yönetiminde Eskişehir'den Samsun'a hareket etti. Gözaltına alınan şüpheliler ise jandarma ekiplerine teslim edildi. 3 şüphelinin sorgulamalarının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.

Y.: Yayvan - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüfek Dipçiğiyle Otobüs Şoförünü Başından Yaraladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement