OMO 'Hızlı Adımlar' Projesine Örnek İsim İbrahim Kutluay - Son Dakika
Güncel

OMO 'Hızlı Adımlar' Projesine Örnek İsim İbrahim Kutluay

OMO \'Hızlı Adımlar\' Projesine Örnek İsim İbrahim Kutluay

OMO'nun Minik Kahramanları yardım için 'hızlı adımlar'la koştu.

26.08.2013 10:55  Güncelleme: 11:10

OMO'nun minik kahramanları 'Kirlenmek Güzeldir' felsefesi doğrultusunda 'Hızlı Adımlar' projesi kapsamında Türk basketbolunun önemli ismi İbrahim Kutluay ile koşarak, köy okullarındaki arkadaşlarına spor kıyafetleri gönderilmesi için yardım etti.

Türkiye'nin lider deterjan markası OMO, köy okullarındaki öğrencilerin daha rahat şartlarda spor yapmasına olanak sağlamak amacıyla minik 'hızlı adımlar' ve Türk basketbolunun hızlı ismi İbrahim Kutluay bir araya geldi.

'Kirlenmek Güzeldir' mottosu kapsamında çocukların gönüllerince oyun oynamalarına destek veren OMO'nun, 24 Ağustos Cumartesi günü Caddebostan sahilinde Türk basketbolunun en önemli isimlerinden İbrahim Kutluay eşliğinde gerçekleşen etkinlik hızlı, eğlenceli ve heyecanlı anlara sahne oldu.

Köy okullarındaki arkadaşlarının spor kıyafetlerine kavuşmalarını sağlamak amacıyla İbrahim Kutluay ile koşan minik 'hızlı adımlar', eğlenceli bir şekilde spor yaparak, dayanışmanın, paylaşmanın ve uzakta bulunan arkadaşlarına yardım etmenin gururunu yaşadı.

Arıoğlu: "Minik 'hızlı adımlar'la yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini vurguluyoruz"

OMO Türkiye Marka Yöneticisi Mehmet Arıoğlu, "OMO olarak, 2004 yılından bu yana tüm dünyada sürdürdüğümüz bir iletişim platformu kapsamında "kirlenmek güzeldir" diyerek çok değer verdiğimiz miniklerimizle yola çıktık. Önemle benimsediğimiz bu söylemle de kirlenmenin hayatın doğal ve pozitif bir sonucu olduğunu vurgulamayı amaçladık. Şimdi ise, Hızlı Adımlar projemizle köy okullarında okuyan miniklerimizi mutlu etmek için minik 'hızlı adımlar'la yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini vurguluyoruz. Bugünün kahramanı olarak etkinliğimize katılan 'hızlı adımlar', Türk basketbolunun en önemli isimlerinden İbrahim Kutluay ile koşarak, köy okullarındaki arkadaşlarına spor kıyafetleri gönderilmesine yardım etti. Kire, lekeye karşı tavır aldığı deterjan sektöründe devrim yaratan bir söyleme imza atan OMO olarak, çocuklarımızı spora ve yardımlaşmaya teşvik eden bu projeye imza atmaktan büyük bir kıvanç duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Arıoğlu, OMO 'Hızlı Adımlar' projesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

İbrahim Kutluay: "Böyle bir organizasyonda bulunmak keyif verici"

Türk basketbolunun en önemli isimlerinden milli eski basketbolcu İbrahim Kutluay ise şunları söyledi: "Çok erken yaşlarda başladığım spor, benim hayatımda çok büyük bir yere sahip. Çocukların spora erken yaşta yönlendirilmesini savunan biri olarak, OMO ile çocukları spora ve yardımlaşmaya teşvik eden bir organizasyonda yer almaktan büyük bir keyif duydum. Umarım, köy okullarındaki miniklerimiz de, sağlıklı gelişimleri için çok büyük bir önem taşıyan sportif aktiviteleri artık daha büyük keyifle ve rahatlıkla gerçekleştirirler. Öte yandan, bugün burada hiç görmedikleri arkadaşlarına yardım etmek için büyük bir dayanışma içinde koşan 'hızlı adımları' ve ailelerini de kutluyorum."

OMO Hakkında

1963 yılında Türk tüketicisi, ilk kaliteli deterjanı OMO ile tanıdı. 1985'te, evlere otomatik çamaşır makineleri girmeye başladı. Her zaman yenilikçi olan OMO, Türk tüketicisine ilk 'matik' deterjanı tanıttı ve böylece OMO ailesine 'OMOmatik' de katılmış oldu. İlerleyen seneler içerisinde OMO, her türlü yeniliği teknolojiyi kullanarak vermeye devam etti. Yıllar içerinde birçok yenilik piyasaya sundu ve yenilikte öncü bir marka olmaya devam etti. Kirece karşı etkili deterjan, tablet deterjan…

2000 yılında Toplam Üretken Bakım Yönetimi yaklaşımı olan TPM'i benimseyerek, OMO fabrikası ve çalışanları üretimde, maliyet ve kalitede en iyiyi yakalamanın ve tüketicilerine daha uygun fiyatlarla ulaşmanın adımını attılar. Bu yaklaşımın meyvesini OMO çok kısa bir süre içerisinde aldı. 2003 yılında OMO fabrikası ve çalışanları dünyanın en prestijli verimlilik ödüllerinden biri olan TPM Ödülü'ne layık görüldü. Bu konuda çalışmalarını devam ettiren OMO fabrikası TPM Devamlılık ve Özel Ödülü'nü de aldı.

OMO, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de 2004 yılından bu yana 'Kirlenmek Güzeldir' teması dâhilinde farklı aktivitelere imza atıyor. 2008 yılında bu temayı 'Her Çocuğun Çocuk Olmaya Hakkı Vardır' diyerek derinleştiren OMO, daha yaşanabilir bir gelecek adına Daha Temiz Dünya Planı'nı hayata geçirdi. OMO bu plan doğrultusunda çevreye karşı etkilerini en aza indirmek amacıyla, enerji ve ambalaj tasarrufu yapan konsantre ürün serisine geçiş yaptı.

Çevresel etkilerin azaltılması yönünde tüketicileriyle birlikte hareket etmeyi hedefleyen Konsantre OMO, bu çerçevede tüketicilerini çamaşır yıkama alışkanlıklarını değiştirmeye davet etti. OMO, 2010 yılında OMO TOTAL Ultra Konsantre Sıvı Deterjanı pazara sunarak, yepyeni bir çamaşır bakım dünyasının kapılarını açtı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel OMO 'Hızlı Adımlar' Projesine Örnek İsim İbrahim Kutluay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement