Türkiye Bu Oyunu Çok Sevdi - Son Dakika
Güncel

Türkiye Bu Oyunu Çok Sevdi

Türkiye Bu Oyunu Çok Sevdi

Justin Bieber, Lady Gaga gibi ünlülerin sık sık ziyaret ettiği sosyal oyun ve online topluluğu Habbo Hotel Türkçe sürümünün ardından 200 bin yeni kullanıcıya ulaştı.

05.10.2012 15:59  Güncelleme: 16:16

Justin Bieber, Lady Gaga gibi ünlülerin sık sık ziyaret ettiği dünyanın gençlere yönelik en büyük sosyal oyunu ve online topluluğu Habbo Hotel Türkçe sürümünün ardından 200 bin yeni kullanıcıya ulaştı.

Habbo Hotel (www.habbo.com.tr) şu anda 12 farklı dilde mevcut olan Habbo Hotel, üyelerine çok boyutlu bir sanal topluluk ve sosyal oyun sağlıyor. Kullanıcılar Habbo adlı tamamıyla özelleştirilmiş bir karakter oluşturarak oyuna katılıyor. Ardından sanal topluluktaki diğer kullanıcıların oluşturduğu çeşitli alanları ve milyonlarca odayı keşfe çıkabiliyorlar. Oyun ünlüler dünyada ünlüler tarafından da sık sık oynanıyor. Lady Gaga, Justin Bieber, Pussycat Dolls, Miley Cyrus, TokioHotel, Lily Allen, Pink, Sugababes ve Ozzy Osbourne Habbo Hotel'i ziyaret eden ünlüler arasında biliniyor.

Topluluğa ücretsiz olarak katılan ve kullanan üyeler, sanal mobilya almak, temalı odalar ve ana sayfaları için öğeler satın almak dahil ek ücretli hizmetlere erişmek için Habbo Kredileri satın alabiliyorlar. Habbo Hotel deneyiminin bir parçası olarak, kullanıcılar çeşitli oyunlar oynayıp evcil hayvanlar yetiştirebiliyorlar. Kullanıcılar kendi odalarını dekore ederek, kendini ifade etme yoluyla eğlenebiliyorlar. Facebook Connect ile dünyanın her yanından Habbo kullanıcıları Facebook arkadaşlarını sanal dünyada da bulabiliyor.

Sulake CEO'su Paul LaFontaine, Türkçe Habbo Hotel oyununa yönelik çok olumlu güçlü tepkiler aldıklarını belirterek, yeni kullanıcıların sayısı hızla artmaya devam ettiğini söyledi. LaFontaine, "Türkiye bizim için çok önemli bir bölge ve dünyanın her yanından benzer ilgileri paylaşan yaşıtlarına katılmak isteyen Türk gençler için global Habbo Hotel ağını erişilebilir kılacak bir dönüm noktası oldu" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Bu Oyunu Çok Sevdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement