Türkiye Finans'ın 240. Şubesi Kapalıçarşı'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Türkiye Finans'ın 240. Şubesi Kapalıçarşı'da Açıldı

Türkiye Finans\'ın 240. Şubesi Kapalıçarşı\'da Açıldı

Türkiye Finans, 240. şubesini İstanbul'un önemli finans merkezlerinden Kapalıçarşı'da açtı.

29.08.2013 11:03  Güncelleme: 11:08

Türkiye Finans Kapalıçarşı Şubesi'nin 27 Ağustos Salı günü gerçekleştirilen açılış töreninde Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İzzettin Öztosun ve İstanbul Altın Rafinerisi Başkanı Sayın Özcan Halaç; Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk ve banka üst yönetimiyle ile bir araya geldi.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, "Yeni şubemizi sosyal ve ekonomik bir merkez olan Kapalıçarşı'da açmaktan mutluluk duyuyoruz. Kapalıçarşı Şubemiz ile birlikte Türkiye genelindeki şube sayımız 240'a ulaştı. Yılsonuna kadar 250 şube açma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Türkiye'nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, yeni şubesini 27 Ağustos Salı günü Kapalıçarşı'da hizmete açtı. Şubenin açılış törenine Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Sayın İzzettin Öztosun, İstanbul Altın Rafinerisi Başkanı Sayın Özcan Halaç, Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk ve Türkiye Finans Kapalıçarşı Şube Müdürü Hakan Saygın katıldı.

Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, açılış esnasında "Türkiye Finans olarak, istikrarlı bir büyüme sergiliyor, nitelikli bankacılık hizmetlerimizi Türkiye'nin dört bir yanındaki şubelerimizde müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Bugün de 240. şubemizi, Kapalıçarşı gibi tarihi, sosyal ve ekonomik anlamda önemli bir merkezde açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kapalıçarşı Şubemizin, bölgenin finans hayatına yeni bir hareket katacağına inanıyoruz." diye bilgi verdi.

Açılacak yeni şubeler hakkında da bilgi veren Gürerk, "2013 sonuna kadar şube sayımızı 250'ye çıkarmayı ve istihdam sayımızı 4 binin üzerine yükseltmeyi hedefliyoruz. 2016 yılı sonuna kadar da şube sayımızın 300'ün üzerinde olmasını planlıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye Finans'ın 240. Şubesi Kapalıçarşı'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement