Türkiye'nin Gelişmesinin En Güzel Örneği Kocaeli - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin Gelişmesinin En Güzel Örneği Kocaeli

Türkiye\'nin Gelişmesinin En Güzel Örneği Kocaeli

Büyükşehir'de düzenlenen konferansa katılan İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Ertem, Kocaeli'ndeki değişim ve gelişimden övgüyle söz etti.

24.03.2014 11:08  Güncelleme: 11:07

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından Türkiye Ekonomisi ve Küresel Operasyon Konferansı, İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Cemil Ertem tarafından Büyükşehir Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Konferansa Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Osman Poyraz, Ulaşım Daire Başkanı Abdülmüttalip Demirel, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Bayram Çolakoğlu ve Büyükşehir Belediyesi personeli katıldı.

TÜRKİYE ÇOK ÖNEMLİ BİR BÖLGE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen konferansta konuşan İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi Cemil Ertem, ''Türkiye hızla gelişmekte olan bir ülke, bunun en güzel örneğini az önce Kocaeli'ye gelirken yaşadım.10 sene önce Kocaeli'ye gelirken düşünüyordum, şimdi sahillerin, yolların, havanın, denizin bu kadar güzel olması beni şaşırttı. Bu Türkiye'nin iyi yolda olduğunun en güzel örneğidir. Bizim iyi yolda olmamızı çekemeyen ve bizim başarımızın başarısızlık getireceği ülkelerin bulunması gayet doğal. Bizim burada güçlü bir şekilde dik durmamız ve birlikte olmamız gerekli'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Türkiye'nin Gelişmesinin En Güzel Örneği Kocaeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement