Aziz Yıldırım çok iddialı! Şampiyon yapamazsa ceketini alıp gidecek - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım çok iddialı! Şampiyon yapamazsa ceketini alıp gidecek

Aziz Yıldırım çok iddialı! Şampiyon yapamazsa ceketini alıp gidecek

Fenerbahçe'de seçim için geri sayım başladı. Başkan adaylarından Aziz Yıldırım, şampiyonlukla ilgili iddialı konuştu. Yıldırım, "Başkan seçilirsem ve ilk sene şampiyon yapamazsam; olağanüstü kongreye gideceğim! Size söz veriyorum!" ifadelerini kullandı.

30.05.2024 18:05

Fenerbahçe'de seçime sayılı günler kala başkan adaylarından Aziz Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında sarı-lacivertli üyelerle bir araya geldi. Şampiyonluk için iddialı konuşan Yıldırım, "Başkan seçilirsem ve ilk sene şampiyon yapamazsam; olağanüstü kongreye gideceğim! Size söz veriyorum!" dedi.

Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde;

"BEN NE BÜYÜK ADAMMIŞIM"

"Karşı taraf cuma gününe kadar hoca ve 2 oyuncu açıklamaya çalışıyor. Gördünüz mü Aziz Yıldırım ne büyük adammış ya?

"ŞAMPİYON YAPAMAZSAM KONGREYE GİDECEĞİM"

Başkan seçilirsem ve ilk sene şampiyon yapamazsam; olağanüstü kongreye gideceğim! Size söz veriyorum!

Aziz Yıldırım çok iddialı! Şampiyon yapamazsa ceketini alıp gidecek

"ALMAN FİRMAYLA ANLAŞTIK"

İki kale arkasına üçüncü kat çıkılacak, önümüzdeki sene kapasite 60 bin olacak. Çatı 3 metre yükseltilecek, stadın dışı karbonla kaplanacak ve akustik iyileştirilecek. Alman bir firmayla anlaşma yapıldı.

"BENİ GÖNDERDİNİZ, SIRA ALİ KOÇ'TA"

Ben kavga etmeyeceğim bunu bilin. O iyi bir aile çocuğu bizim söylediklerimizi kaldıramaz ondan hiç girmeyelim. Ali Bey çaresiz, o Fenerbahçe için varolan bir insan değil, o kendisi için var. Yeni gelen arkadaşlarla 3 ayda kavga eder yanındakiler doğruyu söylediğinde onlarla kavga eder. Spor kulübü olmak dışında her şeyle uğraşıyoruz. Ey Fenerbahçeliler, 4 yılda beni gönderdiniz şimdi sıra onda!

Aziz Yıldırım çok iddialı! Şampiyon yapamazsa ceketini alıp gidecek

"MOURINHO'YA GİDİP ENKAZ BIRAKTIĞIMI SÖYLEMİŞLER"

Bunlar, menajerlerine Mourinho'ya gidip 'Aziz Yıldırım enkaz bıraktı' dedirtmişler. Konuşuyorduk… Adamın önünde tesisler açıktı, sordum 'Bunları kim yaptı biliyor musun?' dedim.

"SEÇİLDİĞİM GÜN SAĞLIK EKİBİNİ KOVACAĞIM"

Seçildiğim gün sağlık ekibini göndereceğim kovdum geri getirdiler tekrar kovacağım. Dışardan doktor getireceğiz geniş bir ekip kurup orada kalıcılık sağlayacağız.

"NE VAR, NE KONUŞACAĞIZ?"

Ben onunla neden televizyona çıkayım? Ne var, ne konuşacağız? Ben sizinle çıkarım siz haddinizi bilirsiniz, ben haddimi bilirim. Bununla (Ali Koç) öyle bir şey olabilir mi?

Aziz Yıldırım çok iddialı! Şampiyon yapamazsa ceketini alıp gidecek

"SEÇİLİRSEM TFF BAŞKANI DEĞİŞİR"

Seçilirsem TFF Başkanı değişir! Direkt değişir hem de görürsünüz. Gidecek! Ama ben seçilmezsem, devam etme şansı var!"

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım çok iddialı! Şampiyon yapamazsa ceketini alıp gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Sabri İnce: Koca Fenerbahçe camiasında Aziz yıldırım ve Ali Koç dan başka başkan adayı yok. ikisi de egolarının peşinde . 26 10 Yanıtla
  • ferhat eser: BEŞİKTAŞ buna sesli güldü hayal kurmayın 1 ali koç başkanlığı vermez 2 BEŞİKTAŞI bu sezon geçemezsin siz şerefli 2 ci olursunuz aziz bey ona birşey diyemeyiz 7 20 Yanıtla
    Fatih Gültekin: Kullandığın maddeden vazgeç Ferhat kardeşim musrati sizi yine en iyi 4 nci yapar sıkmayın canınızı?? 0 0
  • Ender Kervancıoğlu: Ben şike yaptıvsam fenevbahçe için yaptım. Ben bu takım için bir yıl yattım. Beni kızdıvmasınlav, 10 yıl daha gitmem. Öyle transferlev yapacağımki göreceklev. Galatasarayı şampiyon yaptıvmam. 1 0 Yanıtla
  • Ogulcan Kayhan: Ciddi söylüyorum Aziz Amcamız gelirse bi 3-4 sene daha şampiyonluk görmez Fener… 0 0 Yanıtla
  • Ahmed Mehmed: Farz etsin ki başkan oldu, sonuç şimdiden belli. 0 0 Yanıtla

Advertisement