U.S. Polo Assn. Card Fırsatları Artık Cebinizde - Son Dakika
Güncel

U.S. Polo Assn. Card Fırsatları Artık Cebinizde

U.S. Polo Assn. Card Fırsatları Artık Cebinizde

Şıklık ve rahatlıktan ödün vermeyenlerin vazgeçilmez markası U.S. Polo Assn., mobil uygulaması ile artık cebinizde!

05.03.2014 16:22

U.S. Polo Assn. mobil uygulamaya özel ilk kampanya ile, kullanıcılar, sezon mağazalarında yapacakları 250 TL ve üzeri alışverişe anında 50 TL indirim kazanıyor!

Atlı polo sporundan aldığı ilhamla, özgün bir tarzın öncülüğünü yaparak şıklık ve rahatlığın temsilcisi olan U.S. Polo Assn., mobil uygulaması ile hayatınızı kolaylaştırıyor. U.S. Polo Assn. mobil uygulama ile U.S. Polo Assn. Card numaranızı akıllı telefonunuza yükleyerek, kartınızın tanımlandığı QR kodu alışverişlerinizde kullanma fırsatı sunuyor. Böylece puan biriktirebilecek, kazandığınız puanlarınızı alışverişlerde kullanabilecek ve kampanyalardan yararlanabileceksiniz.
U.S. Polo Assn. mobil uygulamanın video mesaj özelliğini kullanarak, hediyelerinizi QR Koda yükleyeceğiniz görüntülü mesaj ile sevdiklerinize iletme şansını da sunuyor. Mobil uygulama kampanyalardan ve özel indirimlerden anında haberdar olarak dilediğinizce alışveriş yapma fırsatı sunarken, size en yakın U.S. Polo Assn. mağazasının konumunu da bildiriyor.

U.S. Polo Assn. mobil uygulamayı yüklemek çok kolay!

Iphone cihaz kullanıcıysanız App Store'dan, Android cihaz kullanıcısıysanız Google Market'ten U.S. Polo Assn. adıyla mobil uygulamayı indirebilirsiniz.

U.S. Polo Assn. mobil uygulamanın ilk kampanyası!

Ayrıca U.S. Polo Assn. mobil uygulamayı indirenler, sezon mağazalarında yapacakları 250 TL ve üzeri alışverişe anında 50 TL indirim kazanıyor!

U.S. Polo Assn.' in mobil uygulama fırsatları, kalite ve şıklıktan ödün vermeyen moda severleri bekliyor…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel U.S. Polo Assn. Card Fırsatları Artık Cebinizde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement