Uçak Sallandı, Düşecek Sandık - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uçak Sallandı, Düşecek Sandık

Uçak Sallandı, Düşecek Sandık
19.08.2007 01:32

Şarkıcı Mithat Körler: Uçağın Havalanmasından Yarım Saat Sonra, İki Korsan Kokpite Yöneldi. Türkçeyi Zor Konuşabilen, Pilottan Kokpit Kapısını Açmasını İstedi. Bu Sırada Uçakta Sallanma, Düşme Tehlikesi Yaşandı. İran veya Suriye'ye Gitmek İstediklerini, Yolculara Zarar Vermeyi Düşünmediklerini Söylüyorlardı.

Şarkıcı Mithat Körler: Uçağın havalanmasından yarım saat sonra, iki korsan kokpite yöneldi. Türkçeyi zor konuşabilen, pilottan kokpit kapısını açmasını istedi. Bu sırada uçakta sallanma, düşme tehlikesi yaşandı. İran veya Suriye’ye gitmek istediklerini, yolculara zarar vermeyi düşünmediklerini söylüyorlardı.

Gülşen Günay: Bizden çok olayı öğrenen yakınlarımız perişan oldu. Telefonlarımız hiç susmadı. İkisi de az Türkçe biliyordu. Kendi aralarında Arapça ve İngilizce konuşuyorlardı. Birinin eline bağlı bir patlayıcı vardı. Uçağı havaya uçuracağını söyledi. Uçağın içinde uzun bir süre havasız kaldık.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçak Sallandı, Düşecek Sandık - Son Dakika


Advertisement